نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در این جلسه، خانم موبیناوا، معاون مفتی شیخ راویل عینالدین، رئیس اداره دینی مسلمانان روسیه با اشاره به فعالیتهای انجمن زنان و خانواده وابسته به شورای مفتیان روسیه، گفت: در این انجمن به دنبال رشد و ارتقاء جایگاه زن مسلمان در روسیه هستیم و برای رسیدن به این منظور همواره سعی در استفاده از دانش و تجارب دیگر زنان مسلمان داریم.
ما آماده همکاری و تعامل با شما در حوزههای مختلف از جمله در بحث کمک به ارتقاء موقعیت زنان مسلمان همچنین مقابله با رویکرد فمینیستی غربی هستیم و تمایل داریم فعالیتهای مشترکی را برای دفاع از ارزشهای خانواده فطری به عنوان محور جامعه تعریف و اجرا کنیم.
آلسو نابییوا؛ استاد اقتصاد دانشگاه و رئیس اتحادیه زنان در مجلس تاتارستان از عملکرد این اتحادیه در جمهوری تاتارستان به عنوان یکی از مناطق مسلماننشین روسیه که در حوزه اقتصادی نیز اثرگذار است، توضیحاتی ارائه داد.
المیرا فضلولینا از خیران مسلمان و یکی از مؤسسین انجمن زنان و خانواده شورای مفتیان روسیه نیز بر حفظ خانواده طبق مفهوم ذاتی و سنتی آن تأکید کرده و رشد و ارتقاء آن را موثر بر رشد جامعه دانست.
خانم رستگار پناه رئیس هیأت اعزامی از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز ضمن تأیید لزوم ارتقاء وضعیت و موقعیت زن مسلمان در جهان، بر ضرورت ارائه الگویی که اسلام برای حضور اجتماعی و فرهنگی و عاملیت زنان به عنوان افرادی تأثیرگذار در هر حوزه قائل است، تأکید کرد و افزود: آنچه ما شاهدیم گفتمان غرب، الگوی صحیحی از زن و خانواده ارائه نداده و تصویر زن در گفتمان آنان ناقص و رسانهزده است. جمهوری اسلامی ایران به دنبال اتحاد مسلمانان جهان در تبیین تصویر گفتمان نبوی از زن مسلمان است و ما درصدد آن هستیم که زن مسلمان را یک بار دیگر روایت کنیم و در این راه اتحاد همه مسلمانان لازم است تا آنچه حضرت رسول (ص) از زن مسلمان نشان داد را با الگویی متناسب زن امروزی به جهان ارائه دهیم.
وی همچنین گفت: متأسفانه تصویر ارائه شده از زن مسلمان موجودی منفعل، اسیر تصمیمهای مردانه و کسیاست که خلاقیت او در سایه آموزههای دینی در حال نابودیست و این تصویر باعث میشود دختران مسلمان و دیگران متمایل به الگوی فمینسیتی شوند، اما اعتقاد ما بر این است که در صورت ارائه الگوی صحیح و رشدیافته اسلامی، الگوی فمینیستی بدون هیچ جدالی موقعیت خود را در جهان از دست خواهد داد.
این امر با اتحاد ملتهای مسلمان در کنار هم برای رسیدن به یک مفهوم واحد از زن مسلمان، خانواده ایدهآل و طراز در اسلام و گردهم آمدن ظرفیتها برای گسترش آن مفهوم در سطح جهان امکان پذیر است.
همچنین خانم علمداری به عنوان بانویی حمایتگر و کارآفرین، برخی تجارب مجموعه تحت مدیریت خود «امید نور» را در توانمندسازی زنان و دختران ایرانی با طرف روس به اشتراک گذاشت.
بحث طراحی مد اسلامی در ایران و نحوه تأسیس و توسعه نشان «نورا» و پیشنهاد تبادلات اقتصادی در این زمینه بین دو طرف نیز که به همت هنرمند طراح کشورمان؛ خانم تاجگردون مطرح شد، مورد استقبال بانوان میزبان روس قرار گرفت.
زهره حمدیه، کارشناس رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه هم ضمن مفید ارزیابی کردن این گفتگوها در ارتقاء سطح شناخت میان زنان مسلمان ایران و روسیه، بر لزوم گسترش ارتباطات بانوان فعال دو کشور در موضوعات مختلف و تعریف برنامههای عملیاتی برای توسعه تعاملات فرهنگی به ویژه میان آنان تأکید کرد.
هیأت سه نفره بانوان به همت رایزنی فرهنگی ایران در روسیه و اداره روابط فرهنگی بینالمللی زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی متشکل از زینب رستگارپناه؛ متخصص حوزه مطالعات زنان، خانواده و حقوق زن در اسلام، خانم فاطمه علمداری؛ کارآفرین، مؤسس و مدیرعامل گروه صنعتی اجتماعی «امید نور» در ۵ واحد صنعتی فولاد، ماشینسازی و تولید قطعات خودرو و فعال فرهنگی درحوزه آموزش دختران و زنان، مریم تاجگردون مؤسس و مدیر برند «نورا» در حوزه طراحی مد اسلامی، برای شرکت در اجلاس «زن هزاره سوم» در روسیه بسر میبرند.
صدا و سیما
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت