نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مجمع محبان اهل بیت علیهم السلام، همایشی را تحت عنوان «حقوق زن در اسلام» را به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری سلامالله علیها برگزار شده است.
دکلمه شعر، مولودی و سخنرانی از برنامههای این مجلس بود که بانوان کابل از اقشار مختلف در آن اشتراک نموده بودند.
این همایش که توسط بخش بانوان مجمع محبان اهل بیت(ع) برگزار گردیده بود، با قرائت آیاتی از قرآن مجید و سخنان افتتاحیه و خوشآمدگویی آغاز شد.
سخنرانان در این محفل از حضرت زینب(س) به عنوان یک الگوی شاخص در مسایل اجتماعی و سیاسی اسلامی زنان یاد کرده و تاکید کردند که با الهام از همچون بزرگانی میتوان جامعه را به سمت سعادت و خوشبختی سوق داد.
استاد فائقه جاوید یکی از سخنرانان این همایش با تاکید بر «حق تحصیل زنان» اشاره کرد که زنان در صدر اسلام از جایگاه بلندی در مناسبات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و فرهنگی برخوردار بوده و به دستور پیامبر بزرگوار اسلام(ص) بود که زنان همدوش مردان به دانشآموزی روی آوردند.
وی افزود: این کار با توجه به شرایط دشوار و ناسازگاری شرایط جامعه آن روز، یک انقلاب بزرگ فرهنگی محسوب میشود که خود زمینهسازی برابری مردان و زنان را به نمایش میگذارد.
استاد مرضیه سادات کاظمی نیز از حضرت زینب(س) به عنوان یک «الگوی کامل» یاد کرده و ایشان را اسوه صبر و استقامت، الگوی دانایی، و مفسر و مبلغ توانا در راستای ترویج احکام و ارزشهای اسلامی توصیف کرد.
کاظمی همچنین به نقش مهم حضرت زینب(س) در نهضت عاشورا پرداخته و اضافه نمود که نقش حضرت زینب(س) در نهضت تاریخی بیانگر حضور زنان در اجتماع بوده و بایستی این زمینهها برای زنان مهیا شود.
سخنرانان این مراسم به مدیریت نمونه حضرت زینب در نهضت عاشورا به عنوان جنگ نرم و حقوق سیاسی و تحصیلی زنان پرداخته، تاکید کردند که اسلام صلاحیت زنان برای دستیابی به بالاترین مراتب کمال را مورد تأیید قرار داده، و آنان را در مقابل مسایل جامعه خنثی و منفعل نخواسته است.
همچنین در این مراسم تاکید شد که با عنایت به حقوق سیاسی شهروندان در قاموس سیاست اسلامی که نظارت بر حسن کارکرد مدیران عرصه قدرت است، حضور و مشارکت، نمیتواند رنگ جنسیت به خود بگیرد که این مهم در عمومیت خطابهای دینی در باب فریضه امر به معروف و نهی از منکر آشکارا دیده میشود.
در بخشی دیگری از این مراسم سخنرانان با استناد به آیات و روایات اسلامی گفته شد که تحصیل «علم و دانش» یکی از مهمترین و اساسیترین حقوقی میباشد که اسلام برای زنان در نظر گرفته است.
فارس
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت