نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، فلسطینیان ساکن در این منطقه با کمبود شدید مواد غذایی، عدم وجود سرپناه مناسب و بحران آب در کنار آن وخامت شرایط بهداشتی مواجه هستند. در این گزارش آمده است: هوای سرد زمستان، همراه با بارانهای شدید، تجمع فاضلاب و گسترش بیماریها را تشدید میکند. این آژانس هشدار داد که ناامنی غذایی و سوءتغذیه به سرعت در حال افزایش است و حدود۳۴۵ هزار نفر در سراسر غزه، از جمله ۳۸ هزار دختر نوجوان و ۸ هزار زن باردار، از شرایط قحطی رنج میبرند.
نا امنی غذایی در حال حاضر ۹۰ درصد از کل جمعیت غزه را تحت تاثیر قرار میدهد و نرخ سوء تغذیه در حال حاضر ۱۰ برابر بیشتر از قبل است.
خطر مرگ در کمین زنان باردار
زنان باردار، در برابر این وضعیت، بسیار آسیب پذیر هستند، زیرا موارد مرگ مادران، سقط جنین، زایمان زودرس و تولد نوزادان نارس در حال افزایش است. این در حالی است که سیستم مراقبتهای بهداشتی در غزه به دنبال حملات بی امان نیروهای اسرائیلی در آستانه فروپاشی است.
بر اساس گزارش صندوق جمعیت ملل متحد درصد زیادی از امکانات بهداشتی و درمانی ویران شده است و تنها ۱۷ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان آنهم به صورت نیمه فعال و با حداقل امکانات پزشکی و دارویی باقی مانده است.
آسیب های وارد شده به بیمارستان باعث شده زنان باردار برای دسترسی به مراقبت های پزشکی در تنگنا قرار بگیرند و حتی تعدادی از نوزادان به دلیل نبود برق و تجهیزات پزشکی جان خود را از دست داده اند. جواهر، یک زن آواره که از شمال غزه گریخته است، به آژانس گفت: ما بسیار خسته هستیم. او قبل از رسیدن به بیمارستان الصحابه برای زایمان، دو روز درد بسیار بسیار شدیدی را تحمل کردم. در آن لحظات فقط از خدا آرزوی مرگ کردم.
به دلیل بمباران بی وقفه اسرائیل، بارداری و زایمان ایمن در غزه کاملا غیرممکن شده است. در دسامبر ۲۰۲۳، تنها سه ماه پس از درگیری، کمیته بینالمللی نجات اعلام کرد که حداقل ۱۵۵ هزار مادر باردار یا شیرده در غزه در معرض خطر بالای سوء تغذیه قرار دارند.
یک زن باردار بنام عدلا، آواره جبلیه به آژانس گفت: هرگز تصور نمیکردم اولین فرزندم را دور از خانه و در محاصره حملات هوایی به دنیا بیاورم. محلی که من زایمان کردم بدون هیچ گونه امکانات بهداشتی بود. با این حال، نمی توانستم کادر درمان را سرزنش کنم؛ زیرا فشارهای وارد شده به پزشکان و پرستاران فراتر از توانایی آنها بود.
از ۷ اکتبر سال گذشته تاکنون بیش از ۴۴۸۰۵ نفر در غزه کشته و ۱۰۶۲۵۷ نفر زخمی شده اند. حدود ۷۰ درصد از مرگهای تایید شده توسط سازمان ملل کودکان و زنان هستند.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت