نقاشی معراج پیامبر به مدت ۳۰ سال

زینت السادات امامی، هنرمند پیشکسوت نگارگری، پس از ۳۰ سال تلاش، تابلوی معراج حضرت محمد (ص) را به پایان رساند.

 این اثر با ابعاد ۱۰۰ در ۱۳۰ سانتی‌متر، در سال ۱۳۵۵ آغاز شد و در روز عید مبعث سال ۱۳۸۵ به اتمام رسید. در دیدار نوروزی مشاور وزیر فرهنگ با این هنرمند، از نقش زنان ایرانی در پیشرفت هنر و فرهنگ کشور تقدیر شد.

زینت السادات امامی در سال ۱۳۱۳ در خانواده‌ای هنرمند و روحانی در اصفهان به دنیا آمد. از هنرمندان خاندان او می‌توان به سید محمدرضا امامی، سید محسن امامی و پدربزرگش، میرزا آقاجان امامی مجتهدی اشاره کرد که همگی در زمینه بوته‌سازی، تذهیب ساخت قلمدان و جعبه آیینه مهارت داشتند.

زینت السادات امامی در مورد خلق این اثر بیان کرده است: من کار بر روی تابلوی معراج را در سال ۱۳۵۵ آغاز کردم که در آن زمان ۴۲ سال داشتم. صبح‌ها بر روی تابلوی معراج کار می‌کردم، زیرا به حوصله و دقت بیشتری نیاز داشت و بعدازظهرها به آثار دیگر می‌پرداختم. در نهایت، پس از ۳۰ سال، روز عید مبعث سال ۱۳۸۵، زمانی که ۷۲ساله بودم، تابلوی معراج را به پایان رساندم و برای این تابلو خواب‌های زیادی دیدم.

در ادامه دیدارهای نوروزی با شخصیت‌های فرهنگی و هنری کشور، احمد مقیمی، مشاور وزیر فرهنگ و نماینده صندوق اعتباری هنر، به دیدار زینت السادات امامی هنرمند نگارگر رفت و سال نو را به او تبریک گفت.

مقیمی در این دیدار ضمن تجلیل از چند دهه فعالیت این هنرمند، به نقش مهم زنان ایرانی در پیشرفت فرهنگ و هنر کشور اشاره کرد و گفت: نقش آنان در این عرصه شایسته تقدیر است.

در این ملاقات، مقیمی همچنین به بیان خدمات و سیاست‌های صندوق اعتباری هنر پرداخت و گفت: یکی از برنامه‌های مهم این نهاد حمایتی، تکریم و بزرگداشت مقام پیشکسوتان فرهنگ و هنر و الگوسازی برای جوانان علاقمند به این حوزه است.

فرارو