نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ائتلاف احزاب زنان اصلاحطلب (صدف) در نامهای سرگشاده به معاون رئیس جمهور در امور زنان از عملکرد او انتقاد کردند. به گزارش جهان بانو، ائتلاف احزاب زنان اصلاحطلب در نامهای خطاب به معاون زنان رییسجمهوری در خصوص مهمترین مطالبات و نیازهای زنان ایرانی و عملکرد دولت در حوزه زنان پرسشهایی را مطرح کردند. در بخشی […]
ائتلاف احزاب زنان اصلاحطلب (صدف) در نامهای سرگشاده به معاون رئیس جمهور در امور زنان از عملکرد او انتقاد کردند.
به گزارش جهان بانو، ائتلاف احزاب زنان اصلاحطلب در نامهای خطاب به معاون زنان رییسجمهوری در خصوص مهمترین مطالبات و نیازهای زنان ایرانی و عملکرد دولت در حوزه زنان پرسشهایی را مطرح کردند. در بخشی از این نامه آمده است: «سرکار خانم دکتر انسیه خزعلی؛ معاون محترم رییسجمهور در امور زنان و خانواده؛ سلام علیکم. اکنون که یکسالگی دولت سیزدهم فرا رسیده و وعدهها و برنامههایی از طرف آن معاونت و رییسجمهور محترم برای زنان طرح شده، امید است سرکارعالی نسبت به فعالیتهای آن معاونت درباره محورهای زیر اطلاعرسانی فرمایید تا از یک سو دغدغهها برای مشکلات عدیده این حوزه کاهش یافته و از سوی دیگر تعدیل انتظارات حاصل شود. یادآور میشود در آغاز مسوولیت و طی جلسه مشترک مورخ ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ با جمعی از فعالین زن با گرایش اصلاحطلبی که برگزار کردید، ضمن تاکید بر لزوم همراهی و همافزایی تمام زنان از همه گروهها، قرار شد آن معاونت درباره اقدامات در دستور کار، به صورت دورهای با توجه به تخصص و تجارب شرکتکنندگان، پیشنهادات و نظراتشان را دریافت کند. اما از آنجا که متاسفانه این اقدام صورت نگرفته لازم دیدیم مطالب ز یر را به عنوان اهم دغدغههای مورد مطالبه جامعه زنان کشور که در دولت قبل ریلگذاری شده و به عنوان سرمایه و دستاورد زنان ایرانی محسوب میشود، مورد سوال قرار دهیم.»
در بخشی از پرسشهای مطرح شده آمده است: «کارآفرینی زنان و روند کاهشی یا افزایشی اشتغال زنان که براساس آخرین نظرسنجی معاونت در سال ۹۶ نخستین دغدغه زنان بوده، اینک در چه وضعیتی قرار دارد؟ بحث مهم امنیت زنان به سرنوشت لایحه تامین امنیت زنان یا لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت گره خورده، اما بیش از یک سال و نیم است که در مجلس شورای اسلامی نوبت به این لایحه نرسیده است. دولت برای تعجیل در طرح این لایحه در صحن مجلس چه کرده است؟روند اقدامات برای حدود ۲۰ پیشنهاد و لایحه ارسالی حاصل تلاش دولتهای یازدهم و دوازدهم که اسناد پشتیبان فقهی و حقوقی دارد، به دولت سیزدهم و مجلس شورای اسلامی چه بوده است؟ با توجه به تعیین و ابلاغ شاخصهای عدالت جنسیتی به عنوان تکلیف قانون برنامه ششم توسعه و ستاد ملی زن و خانواده، اقدامات معاونت در خصوص پیگیری عملیاتی شدن آن شاخصها چه بوده است؟ وضعیت برنامههای مقابله با آسیبهای اجتماعی حوزه زنان و خانواده چیست؟ با توجه به فشار اقتصادی ناشی از جراحی اقتصادی دولت سیزدهم، اقدامات جانبی برای رفاه نسبی زنان و حمایتهای مالی به خصوص برای زنان سرپرست خانوار یا تک سرپرست چه بوده است؟»
در پایان این نامه هم قید شده است: « در مورد علت حذف گزارشهای عملکردی، اسناد حقوقی و فقهی درباره احکام مربوط به زنان، تکنگاشتها، اینفوگرافی، موشنگرافی، فیلمهای مستند از عملکردها، مستندهای اجتماعی و گفتوگو با زنان توانمند ایرانی از سایت معاونت ریاستجمهوری در امور زنان و خانواده که باید حافظ اسناد ملی و گزارشهای دولتی باشد، لطفا توضیح فرمایید. جالب اینکه در میان این حذفیات ۶۰ کلیپ قرآنی و اطلاعرسانی دقیق آماری از پیشرفتهای زنان پس از انقلاب اسلامی به عنوان گزارش ۴۰ در ۴۰ وجود داشته است. بارها اشاره کردهاید که عدالت فراگیر را جایگزین عدالت جنسیتی میکنید. آیا شاخصهای این رویکرد مشخص و ابلاغ شده است؟ همچنین برای برونرفت این معاونت به زعم خودتان از جنبه تشریفاتی بودن تاکنون چه راهبردها و برنامههایی ارایه کردهاید؟ ائتلاف احزاب زنان اصلاحطلب (صدف) اول شهریور ۱۴۰۱.»
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت