مصرف زیاد نودل فوری و خطر ابتلا به سندروم متابولیک در زنان

بر اساس تحقیقات انجام شده توسط پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا، مصرف مداوم نودل‌های فوری نه‌تنها برای سلامتی مفید نیست، بلکه خطر ابتلا به سندرم متابولیک را در زنان افزایش می‌دهد.

بسیاری از خانواده‌ها به دلیل مشغله‌های کاری، به استفاده از غذاهای آماده روی آورده‌اند. در میان انواع غذاهای آماده، نودل‌ ها طرف‌داران خاصی دارند، اما متخصصان تغذیه بر این باورند که نودل‌ های فوری ارزش غذایی چندانی ندارند و در درازمدت می‌توانند به‌سلامت مصرف‌کنندگان آسیب برسانند.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در مطالعات خود نشان داده‌اند که خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنانی که به طور مداوم از نودل‌های فوری استفاده می‌کنند، به طور قابل‌توجهی بیشتر است.

 در این تحقیق، افزایش خطر بروز سندرم متابولیک در افرادی که دو بار در هفته نودل‌های فوری را در رژیم غذایی خود گنجانده بودند، ۶۸ درصد گزارش شده است. این افراد معمولاً علائمی مانند فشارخون بالا، HDL پایین، تری‌گلیسرید بالا و چاقی را تجربه می‌کنند. این علائم همچنین در افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی – عروقی تأثیر دارند.

نودل‌های فوری علاوه بر مواد افزودنی، شامل روغن پالم، آرد گندم، نمک، شکر، ادویه و منو سدیم گلوتامات هستند. به دلیل وجود ترکیبات مصنوعی، کربوهیدرات‌های تصفیه شده، فروکتوز و شکر، این نودل‌ها ارزش غذایی کمی دارند و حاوی فیبر و مواد مغذی اندکی هستند.

شهرآرا