نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سوسن تمدن اظهار داشت: در حال حاضر، اماکن ورزشی فعال در استان هم برای آقایان و هم برای بانوان مورد استفاده قرار میگیرد، اما هیچ مکان ورزشی خاصی برای زنان وجود ندارد و زیرساختهای ورزشی برای آنها مناسب نیست.
به گفته وی، کمبود زیرساختهای ورزشی ویژه زنان باعث شده است که ورزشکاران قهرمان استان به سایر استانها مهاجرت کنند.
وی با اشاره به اینکه بانوان ورزشکار استان از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۹۵ مدال انفرادی و ۱۶ مدال تیمی کسب کردهاند، گفت: در حال حاضر ۱۷ تیم در لیگهای مختلف در استان فعال هستند.
تمدن افزود: در رشته قایقرانی سه تیم در لیگ برتر، سه تیم در رشته تیر و کمان، چهار تیم در رشته تکواندو، سه تیم در رشته بسکتبال، یک تیم در رشته هندبال در دسته یک و دو تیم در رده سنی جوانان و بزرگسالان، و یک تیم در رشته والیبال دسته یک دختران زیر ۱۸ سال فعالیت دارند.
رییس گروه ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر، ۹ نفر از این استان در رشتههای کوراش، فوتبال، دو و میدانی ناشنوایان، اسکیت و تیر و کمان به عنوان اعضای ثابت تیم ملی فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: فاطمه اسلامی در رشته کوراش در مسابقات آسیایی به میزبانی تهران و سودابه صادقی در مسابقات جهانی تیر و کمان ایتالیا به عنوان مربی تیم ملی حضور داشتند.
به گفته وی، فرزانه فرهادیدوست در رشته کاراته به عنوان داور در مسابقات قهرمانی آسیا در فیلیپین و فرشته بنیطالبی، داور بینالمللی ووشو، نیز در مسابقات بریکس در روسیه قضاوت کردند.
تمدن گفت: آرزو سلیمی نایب قهرمان کوراش، غزل انصاری در رشته فوتبال، الهام گلمحمدی در رشته دوومیدانی ناشنوایان در ماده پرتاب دیسک، اسما شریف یلمه و زهرا برجیان در رشته اسکیت و زهرا جعفری در رشته والیبال نشسته، اعضای ثابت تیم ملی هستند.
مقامهای برونمرزی زنان ورزشکار چهارمحال و بختیاری
وی اظهار داشت: آرزو سلیمی در مسابقات قهرمانی آسیا نایب قهرمان رشته کوراش شد و غزل انصاری نیز در تورنمنت بینالمللی کافا در کشور تاجیکستان شرکت کرد. همچنین، محدثه تبرک در مسابقات مچاندازی قهرمانی جهان مقام سوم را کسب کرد.
به گفته وی، الهه گلمحمدی در رشته پرتاب دیسک ناشنوایان آسیا در کشور مالزی شرکت کرد، اما موفق به کسب مدال نشد. نرگس اسماعیلی نیز در صعود هیمالیانوردی اردوی تیم ملی حضور داشت.
طرح ملی پایش سلامت و تندرستی زنان در چهارمحال و بختیاری اجرا میشود
رییس گروه ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: مرحله نخست طرح ملی پایش و ارتقای تندرستی بانوان به منظور تشویق زنان در تمامی گروههای سنی به فعالیتهای ورزشی و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در استان برگزار میشود.
وی افزود: این پایش یک طرح جامع و کامل برای ارزیابی تندرستی و توانمندسازی بانوان شاغل، خانهدار و سالمندان است که با همکاری پزشکی ورزشی و هیات آمادگی جسمانی استان از پنجشنبه هفته جاری با گروه زنان کارمند آغاز خواهد شد.
تمدن ادامه داد: در این طرح، زنان و دختران ۱۸ تا ۶۰ سال و همچنین افراد بالای ۶۰ سال مورد سنجش و ارزیابی سلامت قرار میگیرند.
به گفته وی، در مرحله نخست این طرح، ۳۰۰ نفر از زنان شاغل در ادارات تحت ارزیابی سلامت جسمی و ساختاری قرار خواهند گرفت.
در حال حاضر، در استان چهارمحال و بختیاری بیش از ۵۰ هزار ورزشکار سازمانیافته وجود دارد که از این تعداد، ۱۹ هزار نفر را زنان تشکیل میدهند.
ایرنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت