نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
“گالوپ گلوبال ایموشن” در گزارش اخیر خود مدعی شده است بین سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ کشورهای لبنان، ترکیه، ارمنستان، عراق و افغانستان عصبانیترین مردم جهان بودهاند! اما پشتپرده این ادعا چیست؟! به گزارش گروه اجتماعی” گالوپ گلوبال ایموشن” در گزارش اخیر خود مدعی شده است بین سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲، کشورهای لبنان، ترکیه، ارمنستان، عراق […]
“گالوپ گلوبال ایموشن” در گزارش اخیر خود مدعی شده است بین سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ کشورهای لبنان، ترکیه، ارمنستان، عراق و افغانستان عصبانیترین مردم جهان بودهاند! اما پشتپرده این ادعا چیست؟!
به گزارش گروه اجتماعی” گالوپ گلوبال ایموشن” در گزارش اخیر خود مدعی شده است بین سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲، کشورهای لبنان، ترکیه، ارمنستان، عراق و افعانستان عصبانیترین مردم جهان بودهاند!
اما در واقع مبنای چنین آمار و ادعاهایی چیست و بر اساس کدام آمار و تحقیقات، چنین گزارشاتی منتشر میشود؟! در واقع نه این نمودارها در معرفی عصبانیترین کشورها را میتوان باور کرد و نه آن شاخصسازیهایی که مردم اسکاندیناوی را شادترین مردم دنیا معرفی میکند!
این موارد، هیچکدام مبنای قابل استنادی ندارد؛ اینجا مردم در خاورمیانه در عراق در لبنان و ترکیه و ارمنستان و… شادند اما نه با معیارهای چند کشور غربی.
چه شاخصی میتواند مشخص کند که اهالی یک روستا در مغرب یا مردم قبیلهای در آمازون یا همین ایران خودمان از زندگی خود بهنسبت کمتری از آن مردم ساکن اسکاندیناوی یا سوئیس لذت میبرند؟!
هیچ خطکش علمی برای چنین مقایسهای وجود ندارد، هرچه هست جعل و تلاش برای استیلای نوعی از زندگی بر بقیه شیوههاست.
جعل داده، آمارسازی و نمایش برتری سبک زندگی غربی، تلاشی در راستای گلوبالیسم، نابودی فرهنگها و یکسانسازی انسانها برای سلطه بیشتر نظام رو به اضمحلال غرب است.
شاید بهنوعی بتوان گفت اگر مردم عراق واقعاً عصبانیاند، بهخاطر بمبهایی است که شما بر سرشان فرو ریختید؛ اگر افغانستانیها ناراحتند، بهخاطر ۴۰ سال اشغال شرق و غرب و جنگ بیامان آنها برای حفظ موجودیتشان بوده است.
اگر مردم آفریقا خشمگین هستند بهخاطر ۳ قرن استعمار و به بردگی کشیدن آنها توسط برخی کشورهای غربی بوده است.
ایکاش بهجای این آمارسازیها و تلاش در جهت برتر نشان دادن فرهنگ و سبک پوچ زندگی غربی، دست از توطئهچینی، استعمارگری نوین و جنگافروزی در سایر نقاط دنیا برمیداشتید تا دنیا رنگ بهتری از شادی و صلح را تجربه میکرد!
تسنیم
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت