نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه تربیت نسل انقلابی نیاز به کادرسازی در نظام اسلامی دارد، گفت: بسیج جامعه زنان رسالت بسیار بزرگ و مهمی را به خصوص در حوزه زن و خانواده بر عهده دارد. به گزارش خبرگزاری بسیج، مینا بیابانی عصر امروز در نشست با فرماندهان حوزهها و پایگاههای بسیج […]
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه تربیت نسل انقلابی نیاز به کادرسازی در نظام اسلامی دارد، گفت: بسیج جامعه زنان رسالت بسیار بزرگ و مهمی را به خصوص در حوزه زن و خانواده بر عهده دارد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، مینا بیابانی عصر امروز در نشست با فرماندهان حوزهها و پایگاههای بسیج همدان که در سالن اجتماعات شهدای مدافع حرم سپاه انصارالحسین(ع) برگزار شد، اظهار داشت: بسیج جامعه زنان با توجه به نقش محوری که خدای متعال برای زنان در عالم هستی در نظر گرفته است، یک قشر بسیار تأثیرگذار و قابل توجه است.
وی افزود: تشکیل و ایجاد نهضت اسلامی و از بعد دوران دفاع مقدس تا به امروز و اینکه چه میزان از این نهضت وابسته به حرکتها و حماسههای پرشوری که زنان ما رقم زدهاند، بوده خود مبین این امر است و این واقعیتی است که میتوانیم در هر تحلیل و در هر حوزهای ز جمله مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آن را استخراج کرده و با استدلال و استناد عرضه کنیم.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اثرگذاری و نقش فرماندهان حوزه و پایگاه در حوزه زنان و خانواده در بسیج چه در اقشار و چه در بخشهای نظارتی و کنترلی و در عرصه میدان گفت: رفتارها، عملکردها و اندیشههای ما از جایگاهی برخوردار است که میتواند در مسائل مرتبط با حوزه زنان نقش آفرین باشد بنابراین باید ارزیابی دقیقی از آن داشته و دقت کنیم و اهمیت مضاعفی برای کرامت شخصی و جایگاه نقش آفرینی خود در اجتماع و حتی در عرصههای مختلف انقلاب از جهت باورها و ارزشهای دینی در نظر بگیریم.
وی با بیان اینکه تربیت نسل انقلابی نیاز به کادرسازی در نظام اسلامی دارد، گفت: بسیج جامعه زنان رسالت بسیار بزرگ و مهمی را به خصوص در حوزه زن و خانواده که جزء مسئولیت و رسالت ذاتی ما است بر عهده دارد و همچنین مباحث مربوط به کاهش جمعیت، آسیبهای اجتماعی، افزایش طلاق، کاهش ازدواج و بالا رفتن سن ازدواج که باید مورد توجه قرار گیرد.
بیابانی با اشاره به بحث متزلزل شدن نهاد خانواده گفت: کشور ما از یک تمدن چند هزار ساله برخوردار بوده و به دنبال آن یک نگاه انقلابی از همان ابتدا به عرصه دینی داشته است یعنی اسلام را همان اسلام ناب و اسلام انقلابی پذیرفته است و این میزان از آسیبها در حوزه نهاد خانواده میتواند جای دغدغه و نگرانی را برای ما ایجاد کند.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور ابراز داشت: بسیج جامعه زنان یکی از عناصر مؤثر در سازمان بسیج است که باید به آن جایگاه ارزشی خود و آن رسالت و وظایف خود آگاه باشیم تا بتوانیم در عرصه میدان متناسب با شرایط و اقتضائات گام برداریم و تأثیرگذار باشیم و اهداف انقلاب را محقق کنیم.
وی با بیان اینکه برای انجام این رسالت ضرورت دارد تعامل نزدیک و هم افزا باهم داشته باشیم، افزود: مقام معظم رهبری از سال ۹۶ بحث اقشار و تعامل با اقشاررا مطرح کردند و یکی از اولویتهای ما برای اینکه بتوانیم این اهداف را محقق کنیم و به آن نزدیک شویم این است که در حوزه فعالیتی خود این ارتباط و تعامل را به شکل منطقی ایجاد کنیم و تأثیرات عمیقی در محلات و اقشار داشته باشیم.
بیابانی ابراز داشت: اقشار از حیث آن که در کارآمدی نظام تأثیر قابل توجهی دارند و محلات از آن بابت که سرپنجههای ما برای ایجاد تغییر و تحول هستند باید به آنها توجه کرد چراکه از جایگاه خاصی برخوردار هستند و باید سعی کنیم ضمن اینکه اقشار در یک تعامل منطقی و هم افزا قرار میگیرد، این ظرفیتها را در اقشار بیاوریم و در محلات منتقل کنیم.
وی عنوان کرد: پایگاههای مقاومت محفل اصلی فعالیت و نقش آفرینی بسیج است و برای اینکه بتوانیم این ظرفیت را به آن سطح قابل قبول خود برسانیم باید تعاملات را افزایش داده و نقش آفرینی را از ابتدای برنامهریزی تا اقدام و عمل به دست خود ردهها دهیم.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: یکی از تجربههای موفق ما طرح شهید «سلیمانی» بود که اقشار مختلف پای کار آمدند و محلات هم در کنار آنها قرار گرفتند و تجربیات خوبی در این طرح به دست آوردیم.
وی افزود: در عرصه کمکهای مؤمنانه و فعالیتهای سازندگی از اقشار مختلف در این زمینه کمک گرفتیم و کمک این دو نیرو مؤثر واقع شد و در بحث بصیرت، هم افزایی در معاونتهای سازمان به وجود آمد و روی بصیرتافزایی کار کردیم و به نتیجه رسیدیم.
بیابانی با بیان اینکه باید از این فرصت استفاده لازم را برد، گفت: هیئتهای اندیشه ورز ظرفیتهای بسیار مؤثر و مناسبی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی هستند و باید از این ظرفیت بهرهبرداری کنیم.
وی با تأکید بر آشنایی با «سند اعتلای بسیج» و به طور خاص برش ۵ سالهای که بسیج جامعه زنان در اعتلای ۵ ساله خواهران تبیین کرده گفت: اگر بتوانیم یک نقشه راه را به تناسب برنامههایی که در سال تدوین شده عملیاتی کنیم، میتوانیم امیدوار باشیم که بخشی از مسائل و چالشهایی که در حوزههای و پایگاههای خواهران وجود دارد حل کنیم.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت