نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در مطلب زیر رشته توئیتی از یک اکانت به نام matinkh_fa را برای شما آوردهایم که درباره زندگی اجتماعی و موانع و مشکلات سر راه آن صحبت کرده است. این رشته توییت را با ویرایش برای شما منتشر کردهایم این رشته توئیت را با هم بخوانیم: ۸۰ سال است که تحقیقی در دانشگاه معتبر هاروارد […]
در مطلب زیر رشته توئیتی از یک اکانت به نام matinkh_fa را برای شما آوردهایم که درباره زندگی اجتماعی و موانع و مشکلات سر راه آن صحبت کرده است. این رشته توییت را با ویرایش برای شما منتشر کردهایم
این رشته توئیت را با هم بخوانیم:
۸۰ سال است که تحقیقی در دانشگاه معتبر هاروارد انجام میشود. در ابتدا هدف از انجام تحقیق این بود که اثر ویژگیهای ذاتی افراد در موفقیتشان سنجیده شود (مثلا تاثیر اندازه دور سر در موفقیت!). این تحقیق همینقدر سادهانگارانه بود، ولی چون برای مدت طولانی پیگیری شد، نتایج جالبی از آن حاصل شد.
اولین نکتهای که محققان هاروارد متوجه شدند این بود: افرادی که زندگی اجتماعیتری دارند، هم در زندگی سالمترند و هم در کار موفقتر خواهند بود. نتایج این تحقیقات نشان داد اثر زندگی اجتماعی برای سلامتی فرد از ورزش کردن و رژیم غذایی مناسب هم بیشتر است!
یعنی اگر فردی فقط یک ساعت وقت داشته باشد، برای سلامتش بهتر است به دیدار دوستانش برود تا اینکه ورزش کند. بعد، متوجه شدند اکثر مردها در زندگی اجتماعی دچار مشکل جدی میشوند. خیلی از مردان بار پیدا کردن دوست و روابط اجتماعی را به کلی به دوش همسرشان میاندازند و خودشان در زمینه دوست پیدا کردن ناتوان میشوند. وقتی هم رابطه زناشویی به هم میخورد (همسر فوت میکند، جدا میشوند، یا…) مردان شدیدا ایزوله میشوند.
بخشی از این تنها شدنِ مفرط به محیط و دید اجتماع برمیگردد؛ مثلا اگر مرد میانسالِ تنها به همسایههای خود سر بزند و از آنها انتظار رفت و آمد داشته باشد، احتمالا همسایهها زیاد پذیرای او نیستند. بطور کلی، این مردان کار سختتری نسبت به زنان برای جمع کردن افراد دور و بر خود دارند.
با همه این موارد، توصیهی افرادی که در این زمینه کار و تحقیق میکنند این است که مردان پس از تجرد دوباره، دست از تلاش برندارند و سعی کنند زندگی اجتماعی داشته باشند. در خیلی از موارد، افراد ممکن است گمان کنند که هیچکس نمیخواهد با آنها همصحبت شوند؛ در واقعیت این امر خیلی کمتر از چیزی است که به نظر میرسد. نکته جالب دیگر تحقیق این بود که وقتی از مردم پرسیده میشد در مسیر رفتن سر کار (یا در سفر) ترجیح میدهند با کسی صحبت کنند یا نه؛ اکثریت میگفتند که ترجیح میدهند کسی کاری به کارشان نداشته باشد، ولی در عمل اعتراف میکردند وقتی همسفر یا همکار خوب و خوشصحبت داشته باشند، به همه خیلی بیشتر خوش میگذرد.
یا وقتی از مردم پرسیده میشود، فکر میکنی بقیه چقدر دوست داشته باشند در مسیر با شما همصحبت شوند، تخمین افراد حدود ۵۰٪ بود. ولی در واقعیت ۱۰۰٪ همراهان فرد دوست دارند با او همکلام شوند. تقریبا همه دوست دارند با فردی که به تنهایی سفر یا طی مسیر میکند حرف بزنند. اکثر افراد استرس شروع مکالمه دارند. ولی وقتی حرف زدن شروع شد، بقیهاش معمولا راحتتر پیش میرود.
اینها خلاصه صحبتهایی بود که تو یک اپیزود از برنامه Hidden Brain گفته شد. به نظرم اپیزود خیلی خوبی رسید و موضوع جالبی هم داشت – اثر زندگی اجتماعی، موانع سر راه، و…
منبع: برترین ها
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت