مدالِ تحقیر ؛ نیمی از زنان ورزشکار انگلیسی، هدف آزار جنسیتی

زنان ورزشکار در انگلیس، با وجود پیشرفت‌های حرفه‌ای، همچنان در معرض توهین‌ها و تبعیض‌های جنسیتی قرار دارند؛ واقعیتی تلخ که آزار کلامی و رفتاری را به بخشی از تجربه روزمره آن‌ها در میادین ورزشی بدل کرده است.

تحقیقات انجام‌شده در انگلیس نشان می‌دهد که با وجود موفقیت‌های زنان در عرصه ورزش، نیمی از آن‌ها با توهین‌های جنسیتی مواجه شده‌اند.

این تحقیق به سرپرستی دکتر پالاوی برادشاو، معاون مدیر ارشد پزشکی در انگلیس انجام شده و گزارش می‌دهد که تقریباً نیمی از زنان هنگام ورزش با توهین‌های جنسیتی مواجه شده‌اند؛ عباراتی مانند «مثل یک دختر پرتاب می‌کنند»، «شبیه یک مرد به نظر می‌رسند» یا «به اندازه کافی قوی نیستند».

براساس گزارش منتشرشده، این محقق اعلام کرده است که با وجود پیشرفت‌هایی در زمینه بهبود دسترسی زنان به ورزش، تحقیقات نشان می‌دهد که مسیر طولانی‌تری برای رسیدن به برابری پیش روی آن‌ها قرار دارد.

همچنین براساس یافته‌ها، منبع اصلی این اظهارات آزاردهنده، مردان غریبه در خیابان با سهم ۴۷ درصد، ورزشکاران مرد با ۴۴ درصد و مربیان مرد با ۳۶ درصد بوده‌اند. در عین حال، این موارد تنها به توهین‌های کلامی محدود نمی‌شود.

در گزارشی که گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در اکتبر گذشته ارائه داد، جزئیات مربوط به خشونتی که زنان و دختران در ورزش تجربه می‌کنند تشریح شده است.

این گزارش، رفتارهایی نظیر کنترل اجباری، خشونت فیزیکی، تنبیه بدنی، طرد اجتماعی و سوءاستفاده از هویت را نیز فهرست کرده است.

در مطالعه‌ای که توسط فدراسیون جهانی دوومیدانی در طول بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو انجام شد، مشخص شد که ورزشکاران زن هدف ۸۷ درصد از کل سوءاستفاده‌های آنلاین قرار گرفته‌اند. این سوءاستفاده‌ها شامل پست‌های جنسیتی، نژادپرستانه، تراجنسیتی‌ستیز و اتهامات بی‌اساس مربوط به دوپینگ بوده‌اند.

خبرگزاری فارس