قانون حجاب علیه حاشیه‌ امن آقازاده‌ها و سلبریتی‌ها

به گفته دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، قانون عفاف و حجاب بیشتر به آقازاده‌ها و سلبریتی‌ها پرداخته است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد حسین طاهری آکردی در نشست خبری تشریح برنامه‌های این ستاد درباره روی زمین ماندن قانون عفاف و حجاب و وظایفی که در رابطه با این ستاد در نظر گرفته شده، اظهار کرد: اولاً، بنده قانون عفاف و حجاب را ننوشتم و مجری این قانون نهادهای دولتی هستند. اینکه ما منتظر باشیم مسئله عفاف و حجاب با این قانون حل بشود، خطای راهبردی است. چندین قانون در حوزه عفاف و حجاب وجود دارد که می‌توان به مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی، قانون اخلاق حرفه‌ای کارکنان و قانون گزینش کشور اشاره کرد. در همه این قوانین مسائل مربوط به حجاب جرم‌انگاری شده است. البته برتری این قانون در مقایسه با قوانین قبلی، این است که قانون عفاف و حجاب بیشتر سلبریتی‌ها و آقازاده‌ها را مورد بازخواست قرار داده است. شاید یکی از دلایلی که باعث شده نسبت به آن موضع‌گیری زیادی بشود، همین است.

حجت‌الاسلام طاهری آکردی افزود: وگرنه بنده به شما قول می‌دهم که در صورت اجرا شدن قانون با مردم عادی کار ندارد. این ترسی که ایجاد کردند، ربطی به مردم عادی ندارد. چراکه مردم کشور ما اهل قانون گریزی نیستند. ما در جامعه عادی این وضعیت را مشاهده می‌کنیم. افراد قانون گریز کم هستند. نکته این است که قانون عفاف و حجاب هنوز ابلاغ نشده است. آن چیزی که مجلس تصویب و شورای نگهبان مورد تایید قرار دهد، اسمش قانون است.

براساس اظهارات دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، نکته سوم این است که قانون عفاف و حجاب چند فصل دارد که تنها یکی دو ماده آن را بزرگ کرده‌اند، درحالی‌که نکات ایجابی خوبی دارد. به‌عنوان مثال می‌گوید دولت برای دانشجوی متاهل خوابگاه بسازد. دولت باید برای زنان در شهر‌ها پارک اختصاصی ایجاد کند.

باشگاه خبرنگاران جوان