نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرشته ولی مراد در انتقاد از انسیه خزعلی به عنوان نماینده زنان ایرانی گفت: خانم خزعلی هیچوقت امور زنانی نبوده و ایشان در بخش خواهران سازمان حج و زیارت بودند درواقع او یک خانم جلسهای است.
زینب شکوهی خبرنگار و فعال حوزه رسانه و زنان با ارسال یادداشتی به مواضع فرشته ولی مراد درباره معاون حوزه زنان ریاست جمهوری پاسخ داده است. متن این یادداشت به این شرح است:
خانم ولی مراد گرامی!
تو به تقصیر خود افتادی از این در محروم از که مینالی و فریاد چرا میداری
حرف زدن برای همه راحت است کما اینکه پیش از ما هم تلاش کردند با حرف عملکرد نشان دهند اما غافل از اینکه عمل در عرصه جامعه ظهور و نمود خواهد داشت. خانم ولی مراد به عمل کار برآید به سخنرانی و مصاحبه نیست!
ما فعالان حوزه رسانه و زنان فارغ از وظایف معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده آنقدر مشغول کارهای عقب مانده میراث شما و دوستانتان در حوزه زنان هستیم که حتی فرصت نمیکنیم مطالب شما را بخوانیم چه برسد به اینکه زمان بگذاریم برای جواب نوشتن. اما از آنجا که شما برای چندمین بار متوالی یکی از دلسوزان فعال حوزه زنان را که بسیار اخلاق مدار هستند در گفتن حقیقتها (دلیل این اخلاقمداری را شما بیش از من میدانید) با صحبتهای نسنجیده و بدون سند خطاب قرار دادید تصمیم گرفتم هرآنچه که من مطلعم را اعلام کنم. همینجا مینویسم ممکن است خانم خزعلی نسبت به این مطلب نقد کنند و حتی ایراد بگیرند که چرا دفاع کردید اما حق آنجاست که وقتی از چیزی یقین داری نگذاری مخفی بماند.
فکر میکنم انتشار همین چکیده عملکرد علمی، عملی و مدیریتی که از رزومه ایشان در فضای مجازی گرفته ام کافی باشد برای اینکه شما متوجه شوید سابقه عملکرد در حوزه زنان یعنی چه.
خانم خزعلی بیش از ۷۰ مورد اثر از قبیل کتاب تالیف و ترجمه و مقالات علمی – پژوهشی در کارنامه خود دارد که دهها مورد آن مرتبط با حوزه زن و خانواده است مواردی مانند «المراة الایرانیة والروایات الحربیة، اللغة العربیة و الجنوسة، جنسیت گرایی در زبان عربی، زن، تحذیر و نکوهش در نهج البلاغه، آرایه های ادبی در کلام حضرت زینب سلام الله علیها ،حضور با واسطه زنان در دفاع مقدس، Iranian women after the islamik revolution و بررسی تفاوت سبک رهبری مدیران زن و مرد در رضایت شغلی کارکنان و…» .
ارائه بیش از۳۱ مقاله در سمینارهای بینالمللی و خارج از کشور که قریب به اتفاق آن در مسائل زنان می باشد مقالاتی مانند زنان عرب چالشها و فرصت های پیش رو زن مسلمان و مسئولیتهای چند بعدی، مکانة المراة فی الاسلام، همایش خواهران عرب زبان پیرو اهل بیت (ع)، زنان ، مسائل فرهنگی اجتماعی و جهانی سازی، همایش بین المللی زنان مسلمان اندیشمند، زن مسلمان و مقاومت، فاطمه (س) در نگاه مستشرقان تنها گوشهای از سوابق خانم خزعلی در عرصه سمینارهای بینالمللی است.
خانم خزعلی راهنما و مشاوره بیش از ۵۰ پایان نامه بودند که موضوعات مرتبط با زنان را نیز شامل میشود. پژوهشگر برتر دانشگاه الزهرا (س) بودن آن هم در ۱۵ سال متوالی، استاد برگزیده جشنواره زن و علم، رتبه اول پژوهشگران ادبی زن در سراسر کشور (جشنواره پروین اعتصامی ) و رتبه اول بخش پژوهش تالیفات کشوری سال ۸۳ (جشنواره قلم زرین) تنها بخشی از ۱۹ مورد از سوابق خانم دکتر خزعلی در زمینه جوایز و احراز رتبه است.
ریاست ۵ ساله بر تنها دانشگاه ویژه بانوان یعنی دانشگاه الزهرا(س)، سردبیر مجله علمی پژوهشی زن و خانواده، عضو و نایب رییس کمیسیون بانوان خیرین مدرسه ساز و بینهایت موارد دیگر در مورد فعالیتهای اجرایی خانم خزعلی مواردی است که شما بیش از من مطلع هستید اما نمیخواهید بپذیرید چرا؟ جوابش برای من و شما مشخص است.
قطع رابطه معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و ندادن پست مورد علاقهتان و تامین نشدن آن لیست جذاب خواستههایتان هرکسی را میتواند به مرز چنین گفته هایی برساند اما فراموش نکنید تمام مواردی که شما عنوان میکنید مکتوب، مستند و متقن در گزارش عملکرد معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده موجود است.
در آخرما کار زیاد داریم کارهای نکرده شما و رفقایتان حداقل زمانمان را نگذارید به بطالت پاسخ دادن شما بگذارنیم عرض خود میبری و زحمت ما میداری
تسنیم
خانم شکوهی خود شما در این سن کم چطور به این همه پست و مقام رسیدید قطعا با لابی و پارتی بازی اصولگرایان که الان دارید از خانم خزعلی اینطور طرفداری می کنید خانم خزعلی اگر راست می گوید از زنان ایران بنویسد نه تنها در مقالات و … به زبان عربی و برای زنان عرب بنویسد راست می گویید کلا اصولگرایان مانند شما همین بس که خودتان را به مدیران عامل شرکتها و مدیران ارشد کشور بچسبانید برای گرفتن سمت و مفت خوری
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت