فعالیت های بانوان کشاورز و کارآفرین به روایت کافه کشاورز

به گزارش جهان بانو، بانوان کشاورز در تمام ایران کارهای بزرگی انجام داده اند. تعداد زیادی از این بانوان برای خود مشاغلی فراهم آورده و تغییراتی بزرگ نیز در زندگی بانوان اطراف خود به وجود آورده اند؛ مانند بانوانی که در سیستان و بلوچستان به کشاورزی اشتغال دارند و یا بانوان کوشای آذربایجان غربی. وب […]

بانوان کارآفرین و کشاورز

به گزارش جهان بانو، بانوان کشاورز در تمام ایران کارهای بزرگی انجام داده اند. تعداد زیادی از این بانوان برای خود مشاغلی فراهم آورده و تغییراتی بزرگ نیز در زندگی بانوان اطراف خود به وجود آورده اند؛ مانند بانوانی که در سیستان و بلوچستان به کشاورزی اشتغال دارند و یا بانوان کوشای آذربایجان غربی.

وب سایت کافه کشاورز یک پایگاه خبری است که در زمینه صنایع کشاورزی فعالیت می‌کند و در کنار منتشر ساختن اخبار مربوط به صنعت کشاورزی، مطالبی تخصصی نیز در زمینه‌ی صنایع تبدیلی، گردشگری کشاورزی، مدیریت مزرعه، فناوری‌ها و نوآوری‌های کشاورزی و فرآورده‌ها منتشر می کند.

این وب سایت شروع به مصاحبه با این بانوان و معرفی آنان کرده است و بخش زنان در کشاورزی این پایگاه اینترنتی، چکیده این معرفی‌ها هست. همچنین، این وب سایت مخاطبان خود را با این زنان آشنا می کند و نشان می دهد که چگونه یک بانوی تحصیل‌کرده به روستای پدری اش باز می گردد و اقدام به کشاورزی، باغبانی، پرورش ماهی و تولید فرآورده‌های کشاورزی مانند چیپس میوه و دمنوش می‌کند.

مخاطبان این وب‌سایت، در کنار مطالعه زندگی بانوان کارآفرین کشاورز می توانند در قسمت بخون، الهام بگیر، کارت رو شروع کن  با موضوعاتی که در زمینه اشتغال و کسب‌وکارهای کشاورزی  کاربرد دارد نیز آشنا شوند.

صنایع تبدیلی کشاورزی، صنایعی هستند که در این سه بخش جای می گیرند؛ تولید و فرآوری، بسته‌بندی و ذخیره‌سازی و خدمات. مشاغلی که در زمینه صنایع تبدیلی کشاورزی قرار می گیرند، بسیار متنوع هستند و از میان آن ها می توان به فرآوری و بسته بندی انواع مواد غذایی، محصولات کشاورزی (سنتی، صنعتی ) و گیاهان دارویی؛ بسته بندی و درجه بندی محصولات زراعی، تهیه و بسته‌بندی سبزیجات فرآوری شده (خشک شده، پودر، سرخ کرده، پاک شده و خرد شده)، تهیه و بسته‌بندی بذر محصولات جالیزی، بلغورسازی، فرآوری محصول زعفران (خشک کردن، درجه‌بندی و بسته‌بندی)، فرآوری و بسته‌بندی زرشک، تولید ماکارونی، خشک کردن، فرآوری و بسته‌بندی میوه‌جات، غلات، حبوبات و خشکبار، بسته‌بندی و پاک کردن انواع دانه‌های روغنی (سویا، ذرت و مغز تخمه‌ها) و بسته‌بندی انواع محصولات باغبانی (انگور، توت، توت فرنگی و…) اشاره کرد. همگی این کسب و کارها پس از تولید محصول کشاورزی شکل می گیرند.

ذکر این نکته ضروری است که بیش از هفتاد درصد از ارزش افزوده‌ی صنعت کشاورزی پس از تولید محصولات آن است. با این وجود کشور ما بیشترین ضایعات محصولات خام کشاورزی را دارد و متاسفانه این محصولات معمولا خود منابع انرژی محسوب می شوند.

همچنین ارتقاء صنایع تبدیلی، ساخت کارگاه‌های فرآوری در زمین های کشاورزی و اجرای کشاورزی قراردادی بسیار می تواند در زمینه اشتغالزایی و افزایش سود فعالیت های کشاورزی در کشور نقش داشته باشد. اگر در زمینه‌ی کشاورزی، کارآفرین هستید و یا مشغول به کار در این زمینه می باشید، وب سایت کافه‌کشاورز، کسب‌وکارهای کوچک و کارگاهی را به صورت رایگان معرفی می‌کند.

منبع: پایگاه خبری_تحلیلی با مردم