نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پیکر شهید «خلیل رفعتملک» پس از ۳۹ سال شناسایی شد؛ نوجوان ۱۶سالهای که در عملیات رمضان به شهادت رسیده و در قالب شهید گمنام در دانشگاه بجنورد به خاک سپرده شده بود. مادر این شهید، پس از سالها چشمانتظاری، با اطمینان به انتخاب فرزندش، از انتقال پیکر او به زادگاهش اصفهان خودداری کرده است.
پایان یک چشمانتظاری طولانی
شهید رفعتملک که در سال ۱۳۶۱ با وجود سن کم و علاقه قلبیاش به جبهههای جنگ، راهی عملیات رمضان شد، در همان عملیات به شهادت رسید. پیکر او در سال ۱۳۸۹ به عنوان شهید گمنام در محوطه دانشگاه بجنورد آرام گرفت و در سال ۱۴۰۰، هویتش شناسایی شد.
مادر این شهید، نصرت شولایی، با وجود پیشنهاد انتقال پیکر به اصفهان، تأکید کرده که پسرش سرزمینش را خودش انتخاب کرده و او نیز تصمیم دارد به احترام فرزندش، هر سال به بجنورد سفر کند و بر مزارش حاضر شود.
روایت مادری مقاوم
شولایی که متولد سال ۱۳۲۵ در اصفهان است، از سالهای سخت جنگ و تصمیم خلیل برای رفتن به جبهه میگوید. او با یادآوری خاطراتی از آن روزها تأکید میکند که پسرش آگاهانه راه جهاد را انتخاب کرد و شهادت را با آغوش باز پذیرفت.
این مادر مقاوم، چهار فرزندش را از دست داده است و با صدایی بغضآلود از فراق طولانیمدت خلیل سخن میگوید. او یادآور میشود که سالها در انتظار خبری از پسرش بود و حتی تا سالهای پایانی، امیدوار بود که شاید فرزندش اسیر شده باشد.
خانم شولایی همچنین از علاقهاش به بجنورد و مردم این دیار سخن گفته و تأکید میکند که فرزندش اکنون در همسایگی امام رضا (ع) آرمیده و این را سعادت بزرگی برای خود میداند.
وی با اشاره به نقش شهدا در حفظ امنیت کشور، میگوید اگر ایثار آنها نبود، هر گوشهای از کشور به دست بیگانگان میافتاد. او معتقد است راه فرزندش راه امام حسین (ع) بود و نسل امروز باید بیش از پیش با سیره شهدا آشنا شود.
مهر
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت