نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
این زن، که در طول مدت حبس خود، با رفتارهای توهینآمیز و نژادپرستانه از سوی زندانیان سفیدپوست مواجه شد، شاهد بود که پسرش بهطور مکرر به میمون خطاب میشد. همچنین زندانیان دیگر، او را با القاب زشت صدا میزدند و در برخی مواقع حتی آب دهان خود را در ظرف غذای او میانداختند.
این زن که بهدلیل موانع قانونی نامش فاش نشده است، پس از سالها پیگیری قضائی، جبران خسارت مالی پنجرقمی و عذرخواهی رسمی از وزارت دادگستری و سازمان خیریه Action for Children دریافت کرد. با این حال، او بهوضوح تاکید کرد که این جبران خسارت مالی نمیتواند درد و رنجهای روحیاش را تسکین دهد.
وی در مصاحبهای گفت: آنچه برای من اتفاق افتاد یک نژادپرستی واضح و مستقیم بود. من از آن زخمی شدهام و هنوز از نظر روحی در رنج هستم. دریافت پول این احساسات را تغییر نمیدهد.
این عبارت از او، که هنوز از نظر روحی در رنج است و پول نمیتواند احساسات او را تغییر دهد، گویای عمق آسیبهای روانی و روحی است که نژادپرستی میتواند بر افراد وارد کند. حتی با وجود جبران خسارت مالی، این زن هنوز با زخمهای روحی ناشی از تجربه نژادپرستی دست و پنجه نرم میکند و این موضوع نشان میدهد که نژادپرستی نه تنها آسیبهای فیزیکی، بلکه اثرات عمیق و ماندگاری بر روح و روان افراد میگذارد.
این حادثه دردناک و عذرخواهی رسمی از سوی وزارت دادگستری بریتانیا بار دیگر مسأله نژادپرستی در جوامع غربی را به شدت برجسته کرده است. غرب هنوز درگیر پدیده نژادپرستی است و باید برای ریشهکن کردن این معضل جهانی، تلاشهای بیشتری صورت گیرد.
نژادپرستی باید در تمام ابعاد زندگی اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی از بین برود و جوامع غربی به عنوان مدعیان حقوق بشر در جهان، باید بهطور جدیتر اقدام کنند تا هر گونه تبعیض و بیعدالتی از میان برداشته شود.
گاردین
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت