نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
۳۳ سال پیش در سال ۱۳۷۰ با تأسیس دفتر امور زنان، با تمرکز بر حوزه زن و خانواده، و بر اساس نظر شورایعالی انقلابفرهنگی تصویب شده، و در آذرماه همان سال، با انتصاب شهلا حبیبی حدود ۷ سال، باهدف ارتقا و بهبود وضعیت زنان و شکوفایی و تحقق استعدادها در جهت توسعه جامعه اسلامی، فعالیت نمود.
با تغییر نام به مرکز امور مشارکت زنان در سال ۱۳۷۷، و انتخاب زهرا شجاعی بهعنوان مشاور رئیسجمهور در امور زنان، رویکرد تأکید بر ضرورت تفکرات اعتقادی و نقش محوری زن در مناسبات خانواده در دولت نهم، به مرکز امور زنان و خانواده تغییر نام داد.
با ریاست دکتر پروین سلطان خواه و بعد از ۶ ماه، زهره طبیبزاده نوری و سپس برای مدتی زهرا سجادی در سمت مشاور امور زنان و خانواده منصوب شدند.
از آبان ۱۳۸۸ تا سال ۱۳۹۲ مریم مجتهدزاده، مسئولیت مشاور امور زنان و خانواده را، به عهده گرفت.
مرکز امور زنان و خانواده، با ارتقا به معاونت امور زنان و خانواده در دولت یازدهم، به مدت ۴ سال به شهین دخت ملا وردی، و در دولت دوازدهم به معصومه ابتکار سپرده شد.
آیتالله رئیسی با روی کار آمدن دولت سیزدهم، طی حکمی انسیه خزعلی را منصوب نمود.
اما به دنبال شهادت آیتالله رئیسی و تغییر کابینه، دولت چهاردهم با گذر از این قاعده، “زهرا بهروز آذر” که متولد ۱۳۶۰ و مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در دوره حناچی، و اصلاحطلب شورای شهر ۱۴۰۰، و در انتخابات ۱۴۰۳، در ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان فعالیت کرده معرفی نمود.
او عدالت جنسیتی در حوزه زنان را مطرح نموده است.
به نظر میرسد موضوع اشتغال زنان در دولت چهاردهم، یک انتخاب تلقی شده است.
قرار است زنان نسل جدید، خودشان در مورد خانهدار بودن یا شاغل بودن تصمیم بگیرند، و مهمترین تمایز دولت پزشکیان در این موضوع است.
همچنین با موردتوجه قرارگرفتن موضوع کارآفرینی زنان، و قولی که در راستای تسهیل دسترسی برابر به منابع مالی، در ستاد انتخاباتی پزشکیان داده شده، توسعه همزمان مهارتهای کارآفرینی، مهارتهای بنیادین و مهارتهای فنی و تکنولوژیکی، یکی از مسائل اصلی در توسعه کسبوکار و کارآفرینی است.
ایسنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت