نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در مهرماه سال ۱۳۹۸، قانون «تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان غیر ایرانی» اصلاح شد. بر اساس این قانون، فرزندان حاصل از ازدواج شرعی زنان ایرانی با مردان غیرایرانی که قبل یا بعد از تصویب این قانون متولد شده یا میشوند، میتوانند به درخواست مادر ایرانی و در صورت نداشتن مشکل امنیتی، قبل از رسیدن به سن ۱۸ سال تمام شمسی شناسنامه و تابعیت ایران را دریافت کنند.
این فرزندان پس از رسیدن به سن ۱۸ سال، در صورت عدم درخواست مادر ایرانی، میتوانند تابعیت ایران را درخواست کنند و در صورت نداشتن مشکل امنیتی و طی مراحل قانونی، به تابعیت ایران پذیرفته خواهند شد. با تصویب این قانون و همچنین آییننامههای اجرایی سال ۱۳۹۹، وزارت کشور (سازمان ثبت احوال) موظف به صدور شناسنامه برای فرزندان اتباع و افراد بیهویت شد.
افشار خاکباز، معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور، در گفتوگو با ایسنا درباره آخرین آمارها از تعداد اسناد هویتی برای فرزندان اتباع دارای مادر ایرانی، گفت: طبق ماده واحده این قانون، در مرحله اول، فرد باید تابعیت ایران را از طریق اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداریها درخواست کند و در صورت نداشتن مشکل امنیتی، به تابعیت ایران پذیرفته میشود.
وی افزود: سازمان ثبت احوال آماری از تعداد متقاضیان در دست ندارد؛ اما برای ۲۹ هزار و ۴۵ فرزند اتباع دارای مادر ایرانی که تابعیت ایران را طبق قانون اخذ کردهاند، اسناد تنظیمی و سند هویتی صادر کرده است.
ایسنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت