نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
این شاخص در مناطق شهری ۲۸.۲ سال و در مناطق روستایی ۲۴.۴ سال است.
بیشترین میانگین سنی مادران در نخستین فرزندآوری مربوط به استان تهران با ۳۰.۵ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۲.۶ سال است.
همچنین، میانگین سن پدران در نخستین فرزندآوری در کل کشور ۳۲.۳ سال بوده که در نقاط شهری ۳۲.۸ سال و در نقاط روستایی ۲۹.۹ سال است.
در ۸ ماهه سال ۱۴۰۳، بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری در استان تهران با ۳۴.۷ سال و کمترین آن در استان سیستان و بلوچستان با ۲۷ سال ثبت شده است.
مرکز تحقیقات جمعیت کشور اعلام کرده که نرخ باروری کل، مناسبترین شاخص برای نشان دادن وضعیت زاد و ولد در یک کشور است و معمولاً بر اساس این معیار مقایسهها انجام میشود.
میزان باروری عمومی از سال ۱۴۰۱ به بعد نه تنها تثبیت شده، بلکه اندکی افزایش یافته است. این نرخ باروری که از تقسیم تعداد تولدها بر تعداد زنان در سنین باروری به دست میآید، وضعیت باروری زنان در جامعه را بررسی میکند و مشخص میکند که به ازای هر زن در سن باروری، چند فرزند در سالهای باروری متولد شده است.
بررسی میزان باروری عمومی برای زنان ۲۵ تا ۳۹ ساله و میزان باروری کل در دوره ۱۴۰۲ – ۱۳۹۹ نشان میدهد که میزان باروری عمومی از سال ۱۴۰۱ به بعد نه تنها تثبیت شده، بلکه اندکی افزایش یافته است.
ایرنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت