نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سمینار “سلامت زنان” به ابتکار دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دستور اجرا قرار گرفت و حتی در دوران شیوع کرونا هم برگزار شد، چرا که معتقدیم پژوهش در خصوص سلامت زنان برای سلامت جامعه گره گشا بوده و نیاز به تلاشهای بیشتری در این زمینه احساس میشود و رهبرمعظم انقلاب نیز در ١٤ دی ماه ١٣٩٠ طی یک سخنرانی بر پژوهشهای مرتبط با زنان و سرمایه گذاری بیشتر در این حوزه تاکید کردند.
٦٠ درصد از افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شدهاند، حداقل تا یک سال بعد، با عوارض ناشی از آن درگیر بودهاند و زنان ٢٥ درصد بیش از مردان دچار این عوارض شدهاند.
امروز که با عوارض جسمی ناشی از کرونا کمتر مواجه هستیم، باید به عوارض طولانی مدت بیشتر توجه کنیم و خودمان را برای مواجه با موارد مشابه موضوع آماده کنیم.
اکنون با فروکش کردن پاندمی کرونا، خشنونت هم کاهش یافته و جالب اینکه پیش از این بیماری، خشنونت در برخی خانوادهها وجود نداشته است.
در همین راستا در سمینار سلامت زنان، یک میزگرد به بررسی این مهم اختصاص داده خواهد شد.
رئیس مرکز تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین اعلام کرد که ٢٤٣ مقاله به دبیرخانه این سمینار ارسال شده که ١١١ مورد آن پذیرفته شده است.
در حاشیه این سمینار یک میزگرد به موضوع سلامت مادران در دوران پسا کرونا و تغییراتی که این بیماری به ما تحمیل کرد و همچنین میزگردهایی به موضوعاتی چون؛ تغذیه خانواده، چالش اهمیت غذایی در گروههای آسیب پذیر، عوارض جسمی پس از کرونا، ارتقای سلامت زنان در دوران پاندمی و سلامت زنان در جامعه ایثارگری اختصاص داده خواهد شد.
کارنامه جمهوری اسلامی طی چهار دهه پس از انقلاب کارنامه درخشانی است به گونهای که امید به زندگی قبل از انقلاب ٥٤سال و امروز به ٧٨ سال ارتقا یافته است.
او با بیان اینکه در کشور ما زنان بیش از ٦٥ سال عمر میکنند، گفت: امروز بیش از ٩٥ درصد زایمانها در ایران در شرایط کاملا بهداشتی انجام میشود و مرگ و میر زنان باردار هم به ٣٠٠ مورد در سال رسیده است.
امروز ٣٠ درصد از پزشکان متخصص و فوق تخصص در ایران را زنان تشکیل میدهند. همچنین ٥٦ درصد از دانشجویان و ٣٤ درصد از اساتید دانشگاههای علوم پزشکی را زنان تشکیل میدهند.
در بحث کرونا و عوارض ناشی از آن نیز ٢٥ درصد در زنان بیش از مردان بوده که نشانی میدهد علیرغم این دستاوردها باید توجه بیشتری به این قشر از جامعه داشت.
این دوره از سیمنار نیز با همکاری این مجموعه برگزار و طی آن از یکی از پرستاران پیشکسوت قدردانی خواهد شد.
بخش مهمی از این موضوع به نقشهای مهمی باز میگردد که بر دوش زنان قرار دارد.
خشونت عاطفی بیشترین نوع خشنونت در دوران کرونا بوده و تلاش ما در این سمینار نیز بررسی این موضوع است. آموزش سبک زندگی و روابط اجتماعی نیز از موضوعاتیست که باید به آن توجه ویژه شود.
ایسنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت