نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مهناز حیدری درباره کتابش توضیح داد: «زیر پوست زیباکدهها» یک جستار یا ناداستان است که در سال ۱۴۰۱ شروع به نوشتن آن کردم. این کتاب ریشه در واقعیت دارد و به موضوع آرایشگاههای زنانه و آنچه در آنها میگذرد، میپردازد.
وی هدف خود از نوشتن این کتاب را اینگونه بیان کرد: دیدن بنرهای تبلیغاتی آرایشگاهها در سطح شهر مرا به سمت شنیدن داستانهای زنانی سوق داد که زیبایی درون خود را نمیبینند و برای زیباتر شدن چه دردهایی را تحمل میکنند.
حیدری افزود: امروزه برخی آرایشگاهها برای افزایش درآمد خود، اقدام به صدور حکم شرعی برای کاشت ناخن و مژه میکنند که این مسائل باعث شد تا قلم به دست بگیرم و درباره آن بنویسم.
وی همچنین به این نکته اشاره کرد که برخی آرایشگران پا در کفش پزشکان گذاشته و با این کارها به سلامت بانوان آسیب میزنند و هزینههای غیرمتعارفی دریافت میکنند که نیاز به تحقیق در این زمینه را ضروری میسازد.
نویسنده کتاب «زیر پوست زیباکدهها» تصریح کرد: این کتاب شامل روایتهای متنوعی از زنانی است که تجربیات عجیبی از آرایشگاهها دارند.
حیدری ادامه داد: هدف من از نوشتن این روایتها جلب توجه مسئولین به اتفاقات در آرایشگاههاست تا پیش از بروز آسیبهای فرهنگی جدیتر، از این مسائل پیشگیری شود.
وی اعلام کرد که این کتاب توسط حوزه هنری قزوین در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و امیدوار است روایتهای آن به توجه بیشتر زنان به زیباییهای درونشان کمک کند.
در پایان، حیدری گفت: سالهاست که در زمینه نوشتن کتابهای مقاومت، پایداری و تاریخ شفاهی فعالیت دارم و «زیر پوست زیباکدهها» چهارمین کتاب من است. هماکنون نیز کتابی به نام «آغاز یک راه» درباره زندگینامه رزمنده و جانباز دفاع مقدس آقای «ابوالفضل باجلان» در دست چاپ دارم.
ایسنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت