پاپریکا یک ادویهی رنگی است که از فلفلهای آسیابشده تهیه میشود.
ترکیبات موجود در پاپریکا میتواند احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد، چراکه بعضی از آنها مثل لوتئین، زآگزانتین و بتا کاروتن میتوانند رادیکالهای آزاد را که در ابتلا به سرطان تاثیر دارند، از بین ببرند.
در یک پژوهش که در دانشگاه نروژ انجام شد، پژوهشگران دریافتند در بین حدود ۲۰۰۰ زن، افرادی که بالاترین سطح خونی زآگزانتین، لوتئین، بتاکاروتن و کاروتنوئید را داشتند، ۲۵ تا ۳۵ درصد کمتر از دیگران در معرض ابتلا به سرطان سینه بودند.
این پژوهشگران در مطالعات خود دریافتند، کپسایسین پاپریکا میتواند در مدیریت دیابت موثر باشد. آنها در مطالعه ۴ هفتهای روی ۴۲ زن باردار مبتلا به دیابت به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه ۵ میلیگرم مکمل کپسایسین میتواند بهطور قابل توجهی از سطح قند خون افراد پس از غذا کم کند.
همچنین آنها دریافتند، کاروتنوئیدهای موجود در پاپریکا به زنان یائسه در حفظ سلامت استخوانها کمک میکنند، زیرا در یک مطالعه روی ۱۰۰ زن سالم و یائسه، محققان دانشگاه نروژ متوجه شدند که مصرف۲۰ میلیگرم عصاره کاروتنوئیدی پاپریکا بهمدت ۲۴ هفته میتواند کیفیت استخوان را افزایش دهد و از سرعت تحلیل استخوانها کم کند.
نمناک
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0