زنان میان‌سال روزانه ۳ هزار کلمه بیشتر از مردان حرف می‌زنند

محققان دانشگاه آریزونا با انجام یک مطالعه جدید به این نتیجه رسیدند که زنان بین 25 تا 65 ساله به طور میانگین روزانه 3000 کلمه بیشتر از همتایان مرد خود صحبت می‌کنند.

 این تحقیق به‌عنوان یک چالش برای باورهای کلیشه‌ای موجود در فرهنگ‌های مختلف مطرح شده است که نشان می‌دهد زنان عموماً پرحرف‌تر از مردان هستند.

در سال ۲۰۰۷، یک پژوهش نشان داد که مردان و زنان تقریباً تعداد کلمات یکسانی (حدود ۱۶ هزار کلمه) در روز به کار می‌برند. در آن زمان، محققان صداهای ضبط‌شده ۵۰۰ شرکت‌کننده را تحلیل کردند و فرضیه رایج مبنی بر پرحرف‌تر بودن زنان را رد کردند. با این حال، این مطالعه به دلیل محدودیت‌هایش، از جمله همگی بودن شرکت‌کنندگان به عنوان دانشجو و زندگی در آستین تگزاس، مورد انتقاد قرار گرفت.

اکنون، ۱۸ سال بعد، محققان جدید با استفاده از ۶۳۰ هزار صدای ضبط‌شده از ۲۲ مطالعه مختلف در ۴ کشور، به بررسی این موضوع پرداخته‌اند. این مطالعه شامل ۲۱۹۷ نفر بود که چهار برابر بیشتر از نمونه سال ۲۰۰۷ است. نتایج نشان داد که زنان در گروه سنی ۲۵ تا ۶۴ سال به طور میانگین روزانه ۲۱ هزار و ۸۴۵ کلمه صحبت می‌کنند، در حالی که مردان در این گروه سنی ۱۸ هزار و ۵۷۰ کلمه به زبان می‌آورند.

محققان هنوز به طور دقیق نمی‌دانند که چرا زنان در این بازه سنی بیشتر از مردان صحبت می‌کنند، اما یکی از احتمالات این است که زنان در این سنین معمولاً نقش‌های مراقبتی بیشتری را بر عهده دارند و ممکن است بیشتر با فرزندان خود صحبت کنند. همچنین، محققان تأکید می‌کنند که این موضوع به هورمون‌ها یا روابط اجتماعی ارتباطی ندارد، زیرا در گروه‌های سنی جوان‌تر، این تفاوت مشاهده نمی‌شود.

در نتیجه، یافته‌های این پژوهش که در ژورنال Personality and Social Psychology منتشر شده است، نشان‌دهنده این است که عوامل مختلفی در پرحرفی یا کم‌حرفی افراد وجود دارد و این موضوع ممکن است به جنسیت مرتبط نباشد. به‌عنوان‌مثال، کم‌حرف‌ترین فرد در این پژوهش مردی بود که تنها ۱۰۰ کلمه در روز صحبت می‌کرد، در حالی که پرحرف‌ترین شرکت‌کننده نیز مرد دیگری بود که بیش از ۱۲۰ هزار کلمه در روز به زبان می‌آورد.

شبکه اطلاع‌رسانی