نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اسرافیل کلیجی، مسئول کمیته بینالملل جشنواره، در گفتگویی به برگزاری این کارگاه در دانشکده هنر و رسانه شهید آوینی تهران اشاره کرد و گفت: “هدف اصلی این کارگاه، تربیت مستندسازان فعال در سطح بینالمللی و تولید محتوای مرتبط با نقش زنان در مقاومت است. او همچنین بر لزوم توجه به ظرفیتهای آموزشی، تربیتی و حمایتی در زمینه فیلمسازی مقاومت تأکید کرد و افزود: ا توجه به اهمیت نقش زنان در عرصههای مختلف، بهویژه در موضوع مقاومت، این کارگاه تلاش دارد زمینهای برای حضور مؤثرتر زنان در این حوزه فراهم کند.”
کلیجی خاطرنشان کرد که نقش زنان در جبهه مقاومت در سالهای اخیر به طرز قابل توجهی افزایش یافته و نادیده گرفتن این نقش میتواند تأثیرات منفی بر دیگر ابعاد مقاومت داشته باشد. او به اهمیت روایت نقش بیبدیل زنان در خانواده و جامعه پرداخت و بیان کرد که هنر فیلم و مستند میتواند به بهترین شکل این نقش را به تصویر بکشد.
مرضیه مینایی پور، مسئول کارگروه بانوان کمیته بینالملل جشنواره، نیز از استقبال گسترده مخاطبان بینالمللی از این کارگاه خبر داد و اعلام کرد که شرکتکنندگانی از کشورهای متعددی از جمله روسیه، آذربایجان، افغانستان، پاکستان، هند، ونزوئلا، لبنان، سوریه، عراق، تاجیکستان، بنگلادش، عربستان، فلسطین، یمن، انگلیس، اندونزی، چین، میانمار، ترکیه و نیجریه در این کارگاه ثبت نام کردهاند.
او افزود که این کارگاه به شرکتکنندگان در زمینه مستندسازی و فعالیتهای رسانهای کمک شایانی خواهد کرد و با شناسایی استعدادها و ارائه آموزشهای عملی، نیروهای ارزشمندی در تولید مستندهای مرتبط با مقاومت تربیت خواهد شد. در پایان دوره، به شرکتکنندگان مدرکی از طرف دانشکده هنر، رسانه و فضای مجازی شهید آوینی اعطا خواهد شد و همه شرکتکنندگان موظف به ارائه یک اثر تولید شده با دغدغههای بومی خود به جشنواره هستند.
جشنواره فیلم مقاومت
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت