نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
التهاب فرآیندی است که توسط سیستم ایمنی برای مبارزه با بیماریها، عفونتها و ویروسها ایجاد میشود، اما برای برخی افراد، ممکن است کمی افزایش یابد و این التهاب سطح پایین با تعدادی از بیماریهای مزمن از جمله چاقی و بیماری قلبی مرتبط است. دانشمندان تغذیه برزیلی، تأثیر آجیل را بر روی ۵۶ زن ۲۰ تا ۵۵ ساله که همگی دارای اضافه وزن یا چاق بودند، آزمایش کردند تا ببینند آیا این آجیل بر التهاب مرتبط با وزن آنها تأثیر دارد یا خیر.
در طول هشت هفته، نیمی از زنان از یک رژیم غذایی با کالری محدود و بدون آجیل پیروی کردند و نیمی دیگر نیز همان رژیم غذایی به اضافه دو وعده آجیل در روز را داشتند. دانشمندان در ابتدا و انتهای مطالعه از خون و ادرار آنها نمونه برداری کردند تا نشانگرهای التهاب را ببینند.
پس از هشت هفته، دانشمندان دریافتند کسانی که آجیل خورده بودند، وزن بیشتری نسبت به کسانی که نخورده بودند کاهش دادند(تفاوتی بین ۴ تا ۵ کیلوگرم). به نظر میرسد زنان گروهی که در رژیم غذاییشان آجیل بوده است، وزن بیشتری از دست دادهاند و نشانگرهای التهابی علی الخصوص در رودهها و سطح CRP خون بهبود یافته است، اما حتی آنهایی که به همان اندازه وزن کم نکردهاند، بهطور متوسط سطوح بهتری نسبت به افرادی که آجیل نمیخورند، دارند.
نیوزویک
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت