نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
علیاصغر عزتی پاک در این مراسم با بیان اینکه نوشتن درباره اهلبیت علیهمالسلام برای هر نویسندهای افتخار بزرگی است، گفت: به محض اینکه حجتالاسلام قاسمی، مدیر پیشین مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری آستان مقدس بانوی کرامت حضرت معصومه سلاماللهعلیها این پیشنهاد را مطرح کرد، بلافاصله قبول کردم و تمام تلاشم را کردم تا اثری شایسته برای حضرت نوشته شود.
وی همچنین اشاره کرد که تا کنون سه رمان درباره بانوی کرامت حضرت معصومه (س) نوشته شده و یکی از چالشهای این رمان، کمبود اخبار و روایات تاریخی پیرامون زندگی ایشان بوده است که این موضوع دست نویسنده را برای خلق داستان باز گذاشته است.
نویسنده رمان «ستّی» در پاسخ به سوالی درباره چگونگی تلفیق تاریخ و تخیل گفت: اقتباس از تاریخ به این معناست که شخصیت را از تاریخ میگیریم و با توجه به شرایط امروز آن را بازنویسی میکنیم. این رویکرد در این اثر به کار رفته و یک امر رایج در رماننویسی است.
وی افزود: با توجه به اینکه نام رمان بر این اثر گذاشته شده، مخاطب باید تفاوت آن با مستند تاریخی را درک کند؛ این موضوع به نویسنده اجازه میدهد تا داستان را پیش ببرد و در غیر این صورت ممکن است به توقف در این حوزه منجر شود که مطلوب نیست.
در ادامه، محمد رودگر، عضو کانون طلاب داستاننویس، به نام و طرح جلد زیبا و ساده کتاب اشاره کرد و گفت: برخی بر این باورند که ما هنر دینی نداریم، بهویژه در رماننویسی که در آغاز ماهیتی ضد دینی داشته است. این نوعی انفعال در برابر هنر بهعنوان ابزاری مؤثر برای انتقال پیام به نسل جوان است.
وی با تأکید بر اینکه نویسنده رمان «ستّی» کار بزرگی کرده و توانسته ساختار ضد دینی را منعطف کند، گفت: نویسندگان باید بتوانند این ساختار را بیشتر منعطف کنند تا عناصر داستاننویسی، مانند کشمکشهای عاشقانه، در وقایع تاریخی گنجانده شود و شخصیتهای دینی بهخوبی به تصویر کشیده شوند.
رودگر همچنین استفاده از لحن زیبا و نثر مناسب را یکی از ابزارهای جذابیت در رمان «ستّی» دانست و گفت: این لحن باعث شده که کتاب برای مخاطبان در ردههای سنی مختلف جذابیت بیشتری داشته باشد.
وی این رمان را داستانی راستان توصیف کرد و افزود: نوشتن درباره اهلبیت (ع) و دیگر بزرگان نیاز به دقت فراوان دارد و نویسنده باید نسبت به علم کلام شیعی و تاریخ تشیع تسلط داشته باشد. بسیاری از نویسندگان به دلیل عدم تسلط به سراغ حواشی پیرامون شخصیتها میروند.
رودگر شروع قدرتمند این کتاب را یکی از نقاط قوت آن دانست که مخاطب را به خوبی درگیر میکند و گفت: روایت داستان با تم ایرانی و بومی شکلگرفته و نویسنده سعی کرده برساختهای از واقعیت را بهخوبی در داستان خود بیاورد.
شبستان
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت