دفاتر حمایت از خانواده برای زنان و اطفال فعال شد

قائم‌مقام معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه از آغاز به کار دفاتر حمایت از خانواده برای ارائه خدمات به زنان و کودکان در سراسر کشور خبر داد.

او توضیح داد که پیش‌ازاین ملاقات‌های اطفال در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها انجام می‌شد، اما اکنون این ملاقات‌ها به داخل مراکز منتقل شده و با حضور مددکار، مشاور و روان‌شناس صورت می‌گیرد. سید امیر مرتضوی در نشست خبری با خبرنگاران در دادگستری البرز اظهار داشت که توجه به خانواده یکی از ارکان مهم دستگاه قضائی است و خانواده به‌عنوان ابتدایی‌ترین پایگاه اجتماعی از قداست خاصی برخوردار است.

او هشدار داد که فروپاشی خانواده می‌تواند در آینده مشکلاتی ایجاد کند و به همین دلیل قوه قضائیه اقدامات گسترده‌ای را در این راستا انجام می‌دهد.

یکی از این اقدامات، الزامی کردن حضور در مراکز مشاوره برای طلاق توافقی است و این الزام حتی برای طلاق‌هایی که به درخواست زوجین آغاز می‌شود نیز اعمال می‌شود.

مرتضوی همچنین از فعال‌شدن دفاتر حمایت از خانواده برای حمایت از زنان و کودکان در سراسر کشور خبر داد و گفت که ملاقات‌های اطفال اکنون به داخل مراکز منتقل شده و با حضور مددکار، مشاور و روان‌شناس انجام می‌شود. این ملاقات‌ها حتی می‌تواند به سازش میان زوج‌ها منجر شود.

او افزود که تلاش می‌شود تاحدامکان از طلاق جلوگیری شود و در استان البرز، میانگین سازش در دعاوی طلاق توافقی به ۲۸ درصد رسیده است.

مرتضوی همچنین به موضوع اتباع غیرمجاز اشاره کرد و اعلام کرد که در این زمینه اقدامات لازم انجام می‌شود و ساماندهی این موضوع نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست.

او با ابراز رضایت از اقدامات پیشگیرانه در دادگستری البرز، تأکید کرد که در حوزه قضائی به دنبال مردمی‌سازی هستیم و در این زمینه پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است.

ایمنا