درمان رایگان سرطان پستان در مناطق محروم

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی از اجرای طرح‌های جهادی برای غربالگری، شناسایی و درمان رایگان زنان مبتلا به سرطان پستان خبر داد و گفت: بیماران شناسایی‌شده در این طرح‌ها که در مناطق محروم انجام می‌شود، به پلی‌کلینیک فوق‌تخصصی پژوهشکده ارجاع داده می‌شوند تا به‌صورت رایگان تحت درمان قرار گیرند.

رامین صرامی فروشانی در مورد اقدامات پژوهشکده معتمد برای شناسایی و درمان سرطان پستان توضیح داد: سرطان پستان، شایع‌ترین نوع سرطان در میان زنان و یکی از عوامل اصلی مرگ‌ومیر ناشی از سرطان است. تشخیص به‌موقع می‌تواند به درمان سریع‌تر و کاهش هزینه‌ها و همچنین کاهش قابل‌توجه مرگ‌ومیر کمک کند.

صرامی درباره برنامه‌های این پژوهشکده برای درمان بیماران شناسایی‌شده در طرح‌های غربالگری گفت: یکی از اهداف ما ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران شناسایی‌شده در مناطق محروم است. به همین منظور، تمام بیماران شناسایی‌شده در این طرح‌ها به پلی‌کلینیک فوق‌تخصصی پژوهشکده ارجاع داده می‌شوند تا به‌صورت رایگان درمان شوند.

وی همچنین به برنامه‌های مختلف این نهاد برای شناسایی بیماران مبتلا به سرطان پستان اشاره کرد و افزود: پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی از ابتدای امسال برنامه‌های گسترده‌ای را در شهرهای مختلف کشور اجرا کرده است. این برنامه‌ها شامل آموزش، غربالگری و پویش‌های آگاهی‌بخشی بوده که گام مهمی در ارتقای سلامت جامعه بانوان و پیشگیری از سرطان است. در ماه اکتبر (مهر و آبان)، ششمین پویش سراسری سرطان پستان را اجرا کردیم که این پویش از ۱۰ مهر تا ۱۰ آبان با همکاری نهادهایی مانند صداوسیما، شهرداری، هلال‌احمر و سایر سازمان‌ها در ۲۲ محله تهران برگزار شد.

هدف این پویش ارتقای آگاهی بانوان، غربالگری رایگان و تشخیص زودهنگام سرطان بود. استقبال بانوان از ششمین طرح غربالگری سرطان پستان پژوهشکده معتمد باعث شد تا میزان خدمات ارائه شده در این پویش نسبت به سال گذشته ۳۳۰ درصد افزایش یابد.

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی ادامه داد: نکته قابل‌توجه این است که تبلیغات پویش سراسری غربالگری سرطان پستان امسال هم‌زمان با برگزاری نمازجمعه در ۲۷ مهرماه آغاز شد و در این پویش ۱۰ هزار بروشور آموزشی در میان نمازگزاران توزیع شد. همچنین، غربالگری سرطان پستان معتمد در تاریخ ۱۱ آبان ۱۴۰۳، هم‌زمان با برگزاری نمازجمعه، در ورودی بانوان به دانشگاه تهران اجرا شد. این برنامه شامل معاینه و مشاوره رایگان با استقرار اتوبوس‌های سیار هلال‌احمر برای ارائه خدمات غربالگری بود. استقبال بانوان به حدی بود که برنامه از ساعت ۹ صبح تا ۱۵ ادامه یافت.

ایرنا