نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دهها هزار زن ایتالیایی عصر شنبه بهمناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت ضد زنان، با تظاهرات در خیابانهای مرکزی رم، بار دیگر خشونت فیزیکی و جنسی ضد زنان را محکوم کردند.
به گفته سازماندهندگان، نزدیک به پانصد هزار نفر در این تظاهرات شرکت کردند. بر اساس آمار رسمی منتشر شده در ایتالیا، هر سه روز، یک زن در خانه خود به دست همسر و یا شریک سابق زندگی خود به قتل میرسد.
یک شهروند زن ایتالیایی در گفت وگو با خبرنگار ایرانپرس در رم تصریح کرد: مسئولان ایتالیا برای مقابله با اقدامهای خشونتآمیز ضد زنان باید با آموزشهای صحیح در مدارس و دانشگاهها، فرهنگسازی اجتماعی کنند. این زن ایتالیایی گفت: وظیفه دولت ایتالیا در حوزه آموزش و تربیت باید پررنگتر باشد و در جامعه باید احترام به زنان، شخصیت و احساس آنان آموزش داده شود.
دو هفته پیش، قتل وحشیانه یک دانشجوی دختر ۲۲ ساله با ضربات چاقو به دست نامزد سابقش در شمال ایتالیا، مردم این کشور را بهشدت خشمگین کرد. پیکر بیجان «جولیا چکتین»، دانشجوی رشته مهندسی چند روز پیش از مراسم فارغ التحصیلیاش در چالهای نزدیک دریاچهای در شمال ونیز پیدا شد.
قاتل که «فیلیپو تورتا» نام دارد بعد از این که بدن چکتین را در پلاستیکی پیچید، به آلمان فرار کرد. پلیس آلمان هفته گذشته وی را دستگیر و روز شنبه به ایتالیا مسترد کرد.
قتل این دانشجوی ایتالیایی همچنین به تشدید انتقادها از دولت «جورجا ملونی»، نخستوزیر ایتالیا از حزب راست افراطی «برادران ایتالیا» دامن زده است.
«امانوئلا ایراچه»، روزنامهنگار ایتالیایی نیز در جریان تظاهرات محکومیت خشونت ضد زنان در گفت وگو با خبرنگار ایرانپرس در رم گفت: در ایتالیا از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰۷ زن به قتل رسیدهاند. بهعنوان یک زن و یک روزنامهنگار شاهد هستم که سیاست در ایتالیا قادر به تضمین آزادی زنان و حمایت از آنان نیست.
این روزنامهنگار افزود: درمیان کشورهای عضو اتحادیه اروپا فقط اسپانیاست که تا حدودی قوانین خوبی در حمایت از زنان دارد و بههمین سبب تعداد قتل زنان در اسپانیا کاهش داشته است. خانم «امانوئلا ایراچه» تاکید کرد: قوانین اروپا باید در حمایت از زنان بهتر شود.
تظاهرکنندگان درحالی که فریاد میزدند «خشونت علیه زنان را پایان دهید» و «نباید در برابر این خشونتها سکوت کرد»، تصویب قوانین شدیدتری را برای مبارزه با زنکشی و پدیده خشونتهای فیزیکی و جنسی علیه زنان در ایتالیا خواستار شدند.
شماری از تظاهرکنندگان ایتالیایی همچنین با هدف حمایت از مردم مظلوم غزه، پرچم فلسطین را همراه خود داشتند.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت