نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش جهان بانو، علی نصیری درخصوص خانه امن بانوان در بهزیستی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: خانه امن مرکزی دارای یک برنامه قانونی جهت کاهش خشونت خانگی است، زنانی که از سوی همسر، برادر و یا پدر خود مورد خشونت قرار میگیرند درصورت ارجاع به مرکز اورژانس اجتماعی و یا خودمعرف، دراین مراکز پذیرش میشوند و در این مراکز خدمات تخصصی به آنها ارائه میشود.
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری افزود: اهداف خانه امن بهزیستی شامل تامین محل امن برای زنان خشونتدیده و فرزندان آنها، حمایت از قربانی، ارتقا توانمندیهای زنان خشونتدیده، انجام مداخلات تخصصی روانی و اجتماعی، اطلاعرسانی و آگاهسازی عمومی در رابطه با خشونت علیه زنان، شناسایی سایر آسیبهای اجتماعی مرتبط با خشونت و… است.
وی ادامه داد: در شرایط نامناسب خشونت علیه زنان معمولا آنها متقاضی دریافت خدمات تخصصی و به ویژه سرپناه هستند و درصورت اعتماد به شرایط موجود و امکان رفع مشکلات خدمات خانه امن را میپذیرند، در چهارمحال و بختیاری نیز یک مرکز غیردولتی خانه امن فعال است.
نصیری عنوان کرد: درخصوص پذیرش فرزندان پسر زنان خشونتدیده محدودیت سنی وجود دارد اما فرزندان دختر آنها پس از اخذ مجوز قضایی بدون محدودیت به همراه مادرانشان در خانه امن پذیرش میشوند.
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم فرهنگسازی جهت معرفی زنان خشونتدیده به این مکان ها، اضافه کرد: در این راستا تلاش شد در مناطق پرخطر و آسیبپذیر استان جلسات متعددی برگزار و از این طریق اطلاعرسانی انجام شود همچنین خدمات تخصصی مرکز در جلسات بسیج اجتماعی تشریح شده است.
وی تصریح کرد: برای خودکفایی اقتصادی و اشتغال بانوان پذیرششده در خانه امن خدمات فرهنگی، آموزشی، اشتغالزایی، حرفهآموزی و ارائه آموزشهای مرتبط با توانمندسازی افراد پیگیری میشود همچنین خدماتی مانند اقدامات مشاورهای و روانشناسی در قالب فعالیتهای کاهش بحران، تدوین برنامه درمان، آموزش مهارتهای زندگی، خدمات مشاورهای خانوادگی، گروهی و… برای زنان خشونتدیده درنظر گرفته شده است.
نصیری با تاکید بر پیگیری سریع جهت رفع یا کاهش مشکلات زنان خشونتدیده خانگی، یادآور شد: خوشبختانه حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد این مشکلات حل شده است و سایر موارد که نیازمند انجام اقدامات گستردهتر بود توسط نیروهای اجتماعی مرکز درحال پیگیری است.
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: جامعه هدف خانه امن و زنانی که تحت خشونت خانگی قرار دارند شرایط ویژهای دارند و لازم است با انجام برخی اقدامات تخصصی از وارد شدن آسیب جسمی به آنها توسط مرتکبین خشونت جلوگیری شود بنابراین بانوان میتوانند درصورت بروز مشکل به سمت خانه امن هدایت شوند.
وی خاطرنشان کرد: نکته مهم این است که تبلیغ مرکز این خانه ها مناسب نیست اما در زمینه گسترش کمی و کیفی این مرکز و درصورت افزایش آمار، این امر امکانپذیر است.
ایسنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت