نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
طبق آمار وزارت بهداشت روزانه حدود ۱۰۰۰ جنین سالم در ایران سقط میشوند.
بچههای نخبهای که گرهگشا شدند
در روزهای کرونا بود که بچههای نخبه دانشگاه امیرکبیر پای درد و دل خانوادههای نیازمند نشستند و در همین گفتگوها متوجه مادر نیازمندی شدند که قصد دارد جنین خود را سقط کند تا او دیگر به جمع فرزندانش اضافه نشود.
با تلاشهای مریم قاضی سعید مسئول این گروه، راه ارتباطی با این مادر باردار فراهم شد و بچههای نخبه برای رفع نیازهای او برای نگهداشتن فرزندش تلاش کردند.
مثلاً یک روز به طباخی رفتند و برای این مادر باردار کلهپاچه گرفتند. وقتی کلهپاچه را به خانه آن زن بردند، با بغض گفت: «من دوروزه که به امام حسین میگویم میشود یککاسه آب کلهپاچه به دست من بر سونی.»
بعد از این ماجرا بود که آنها تصمیم به تشکیل گروه جهادی خود گرفتند.
آنها با استفاده از کمک دوستان، اقوام، آشنایان و حتی غریبهها به دنبال مادرانی بودند که تصمیم به سقط جنین خود گرفتند و به آنها سپردند که اگر مادری قصد داشت فرزندش را سقط کند، حتماً اطلاع دهند.
حالا بعد از گذشت مدتها، بسیاری از این مادران توسط خانههای بهداشت، مراکز سونوگرافی، بیمارستانها و… به آنها معرفی میشوند.
از رفع نیازهای مالی تا کار فرهنگی در زمینه جوانی جمعیت
این گروه حالا به حلقهای بزرگ تبدیل شدهاند و هرکدام از این حلقهها مسئولیت متفاوتی را بر عهده دارند.
حلقه اول متخصصانی هستند که تمام تلاش خود را میکنند تا مادر را از سقط جنین منصرف کنند. در قدم بعدی مادر و خانواده را بررسی میکنند تا ببینند هرکدام چه نیازی دارند؛ نیاز به مشاوره، آموزش مهارتهای ساده و نیاز مالی و معیشتی و…
بعد از شناسایی مشکلات و نیازهای که خانواده، جهادگران آنها را به حلقههای معین وصل میکنند. این حلقه افرادی هستند که تا سهماهگی نوزادی که قرار بود سقط شود با مادر و خانواده همراه میشوند. آنها در این بخش قصد دارند تا مادر، پدر، فرزند و خانواده تراز انقلاب و اسلام را تحویل جامعه دهد و به خانوادهها یاد میدهند که پدر ستون خانواده است.
به عنوان مثال تهیه هدیههایی در مناسبتهای دینی و ملی برای خانواده و فرزندان نمونهای از کمک فرهنگی این گروه به پدرانی است که در مضیقه مالی هستند.
و یا تهیه هدیه و کیک برای پدران در ولادت امیرالمؤمنین برای برگزاری جشن خانوادگی در روز پدر برای دلگرمی بخشیدن پدران به زندگی از دیگر فعالیت این گروه است.
همچنین آنها با برگزاری دورههای فرهنگی برای مادران کمک میکنند تا آنها نگرش خود را به زندگی عوض کنند.
جهادی خارج از مرزها
این روزها گروه جهادی حسنا، در فعالیتی متفاوت در کنار رفع نیاز مادران باردار ایرانی به دنبال کمک به مادران باردار مقاومت رفتند آنهم با کمک همان مادرانی که یک روز تصمیم به سقط جنین خود داشتند.
این گروه با کمک این مادران بستههای تغذیهای شامل آجیل، نبات متبرک امام رضا (ع)، دستنوشتههای به زبان عربی و… برای مادران آواره لبنانی میفرستند تا قوت قلبی باشند برای این مادران ستم دیده اما مقاوم.
فارس
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت