نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
خانم غصون الماضی؛ فیلمساز سوری که با دو فیلم مستند: در محضر انسانیت و صبر جمیل در بخش مسابقه سینمای بین الملل در این جشنواره حضور دارد درباره علت حضور خود در این عرصه گفت: من از کشوری آمدم که تجربه ده سال جنگ را دارد و حضور من در جبهههای جنگ، زمینه ساز ساخت فیلمهای مجاهدان اسلام شد.
رزمندهها در زمان حضور فداکارانه خود در جبههها دو سلاح همراه داشتند؛ یکی سلاح جنگیشان و دیگری سلاح جهاد و شهادت و ایمان به وطن؛ آنها برای رفتن به خطوط مقدم جبهه با هم مسابقه میگذاشتند، گویا شوق ورود به بهشت را داشتند. در سوریه خانوادهای نیست که شهید و مجروحی تقدیم به جنگ نکرده باشد و اگر آنها نبودند ما الان اینجا نبودیم.
غصون الماضی تصریح کرد: در کنار جنگ بمباران و موشک شاهد جنگ نرم رسانهای بودیم که تبعات آن چیزی جز باقی ماندن سرزمین سوختهای نیست که میتوان از آن فیلم و مستند برای عرضه به جهان ساخت.
این فیلم ساز سوری گفت: ما سعی میکنیم با تمام ظرفیت وقایع و حقایقی را منتقل کنیم که رسانههای جهان آن را وارونه نشان دادند و نخستین جشنواره بینالمللی ایثار فرصتی است برای اینکه کشورهای اسلامی و جبهه مقاومت این وقایع را منتقل کنند و به نمایش بگذارند.
غصون الماضی بیان کرد: وقتی در حال ساخت فیلم سینمایی شهید قاسم سلیمانی بودم با شخصیتهایی که از نزدیک در کنار ایشان بودند، مصاحبه انجام میدادم و مسائل اعجاب انگیز را شنیدم که عنوان میکردند این شخصیت صفتهای الهی و بزرگان تاریخ را به همراه داشته است. نکته مهمی که در سوریه آموختم این بود که حاج قاسم سلیمانی، تنها یک فرمانده بزرگ تاکتیکی نبود؛ بلکه معلم اخلاق و دین و معنویت بود. در سوریه همه حاج قاسم سلیمانی را میشناسند و کسانی که همرزم حاج قاسم سلیمانی بودند، عنوان میکردند هر جا او حضور داشت پیروزی حتمی بود و همه حسرت جایگاه او را میخوردند.
این فیلم ساز سوری خاطر نشان کرد: تنها آرزو و هدفم از ساخت این فیلم این است که جوانان با مکتب حاج قاسم سلیمانی آشنا شوند و به عنوان الگو به او نگاه کنند.
فیلم مستند صبر جمیل در روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ساعت ۱۵ و فیلم در محضر انسانیت این فیلمساز نیز روز سه شنبه دوم خرداد ماه ساعت ۱۵ روی پرده میرود.
نخستین جشنواره بینالمللی فیلم و فیلمنامه ایثار تا دوم خرداد ماه با دبیری فرهاد مختاری در پردیس سینمایی مهر کوه سنگی مشهد برگزار میشود.
فارس
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت