نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اصل خبر:
«به گزارش ایبیسی نیوز، شری گریگوری، مدرس ارشد منابع انسانی و مدیریت در دانشگاه وسترن سیدنی، توضیح می دهد که مجازات مادری واقعاً یک مجازات مراقبتی است که “به طور نامتناسبی به زنان به عنوان مادر می رسد”. دکتر گرگوری میگوید: در استرالیا، دادههای نظرسنجی از اداره آمار استرالیا (ABS) نشان میدهد که ساعات مشارکت زنان در کار با دستمزد در هنگام تولد فرزند کاهش مییابد… و با افزایش سن کوچکترین فرزند خانواده، دوباره افزایش مییابد. زنان در طول پنج سال اول پس از تولد فرزندان، ساعات کار حقوقی خود را حدود ۳۵ درصد کاهش می دهند و ۵۵ درصد کمتر از دستمزد قبل از بارداری خود را دریافت می کنند. این فاصله تا یک دهه پس از ورود کودکان همچنان بالا است. ساعات کار با حقوق مردان فقط در ماه اول والد شدن قبل از بازگشت به سطوح قبلی کاهش می یابد. یک زن ۲۵ ساله متوسط امروزی که یک فرزند به دنیا می آورد، می تواند انتظار داشته باشد که در مقایسه با یک مرد ۲۵ ساله که او هم پدر هست، ۲ میلیون دلار کمتر درآمد داشته باشد.»
تحلیل خبر:
خبر ارائه شده پیرامون استرالیا را از دو جنبه میتوان مورد بررسی و تحلیل قرار داد.
اولین جنبه از جانب زنان استرالیایی است. باتوجه به استعمار گسترده این کشور توسط بریتانیا و همچنین مهاجران بسیاری که به این کشور مهاجرت کردهاند جمعیت این کشور را دو گروه مهاجران و بومیان تشکیل میدهند. نکتهی حائز اهمیت این است که همیشه زنان بومی استرالیایی متحمل سختترین نوع تبعیضها هستند و عملا خبر حاضر نگفته است مشخصا کدام زنان استرالیایی چنین تبعیضی را تحمل میکنند.
جنبهی دیگر این خبر آن است که سال ۱۴۰۲ بنابر اعلام ستاد حقوق بشر، خشونت علیه زنان در استرالیا، اعتراض عمومی در استرالیا در مورد نابرابری طولانی مدت، سو استفاده از قدرت و تبعیض علیه زنان در سراسر این کشور و نابرابری جنسیتی در این کشور رو به فزونی گردید.
ستاد حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد؛ نابرابری جنسیتی مانع اصلی برای تحقق حقوق و دسترسی به فرصتهای برابر برای دختران و زنان در استرالیا شده است.
گستردگی حمایتها از دگرباشی و اشکال مختلف همزیستی افراد در کنار هم با عنوان خانواده مثل همزیستی دو مرد همجنسگرا خود روند بی توجهی به اهمیت مادری و بیتوجهی به لزوم حمایت از آنان توسط دولت مرکزی را افزایش میدهد به طوری که خشونتها علیه زنان در اشکال مختلف بروز پیدا کرده و آنان را حتی به دلیل نقش مادریشان که نقش طبیعی و مهم است به تنگنا میکشانند.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت