نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
او فارغالتحصیل رشته معماری در مقطع کارشناسی ارشد از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است و اردیبشهت سال ۱۴۰۳ هم در شانزدهمین جایزه معماری ایران، موفق به کسب رتبه اول حفاظت و احیاء از سوی مجله معماری ساختمان شده است.
در این دوره آسیایی، که در دوبی برگزار شد، نشان طلا در بخش مرمت و احیا به شیما شایگان برای طراحی و اجرای خانه رزاس در شهر کاشان اعطا شد که از طراحی تا اجرای این پروژه ۲ سال زمان برده است.
این دوره جایزه با موضوع «معماری زمینهمحور نوآورانه در قارهها» بود که بر معماری با زمینهسازی نوآورانه و متناسب با شرایط فرهنگی، اجتماعی و جغرافیایی تمرکز دارد.
«جایزه معماری قارهای ۲A» تلاشی برای شناسایی و قدردانی از معمارانی است که در ایجاد و طراحی ساختمانها و شهرهای آسیا که از مکانهای فرهنگی و جغرافیایی خاص آنها سرچشمه میگیرند و دارای ویژگیهای منتسب به آن هستند، مشارکت داشتهاند.
این رویداد سالانه برای برجسته کردن و تجلیل از دستاوردهای جهانی در معماری و طراحی شهری برگزار میشود و شامل جوایز، نمایشگاه ها و مناظرههای شرکت کنندگان در مورد تأثیرات و روشهای معماری است.
این جایزه برای قدردانی از سهم قابل توجه یک فرد یا گروه در معماری امروز از نظر چالشهای معاصر رشته، منطقه و پروژههایی است که میتوانند تأثیر ماندگاری بر تئوری و عمل معماری داشته باشند.
این رویداد نمایهای از تنوع فرهنگها، هویتها، مضامین، ایدهها و تجربیات در معماری و بستری برای به اشتراکگذاری، کاوش و بحث در معماری داخلی حرفهای، معماری و طراحی شهری است.
در پروژه رزاس که مرمت و احیای یک بنای تاریخی دوره به قدمت ۲۵۰ سال مربوط به دوره قاجار است و به بوتیک هتل تغییر کاربری داده شده، کوروش نایبیفر، حسنی شاهوردی، یاسمین خرمآبادی و المیرا رمضانی با شیما شایگان همکاری کردهاند، استاد سیداکبر حلی از پیشکسوتان مرمت کار کاشان مرمت و اجرای این پروژه را به عهده داشته است.
زینب عزیزی و علیرضا صفاکیش مالکان بوتیک هتل رزاس درباره احیای بناهای تاریخی و برنده شده این جایزه توضیح دادند: دریافت این جایزه افتخاری برای کاشان و این اقامتگاه تاریخی است ما نیز در این دو سال تلاش کردیم یک بنای تاریخی حفظ و احیا کنیم امیدواریم علاوه بر حفظ یک میراث فرهنگی به اقتصاد صنعت گردشگری کاشان کمک کرده باشیم.
هنر آنلاین
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت