گزارش خبری جهان‌بانو از پویش شعر مهدوی؛

جانِ جهان

شعر مهدوی از آن جمله از اشعار است که می‌تواند هم بشیر باشد و هم نذیر، هم بشارت و نویدِ آمدن حضرت باشد و هم شعری در محتوای غیبت و وظایف منتظرین در عصر غیبت باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان‌بانو، کاروان پیاده‌روی شاعران استان قم به سمت مسجد جمکران و عصر شعر مهدوی جانِ جهان به همت آستان مقدس مسجد جمکران و‌ حوزه هنری قم برگزار شد.

در این مراسم که با حضور متمایز بانوان شاعر استان قم رقم خورده بود، از دغدغه‌های شاعرانگی‌شان نسبت به حضرت حجت (عج) در مسیر پیاده‌روی صحبت شد و دلداگی‌شان را بر طَبَق اخلاص راهی واژه‌ها کردند تا بتوانند عرض ادبی هر چند ناچیز خدمت امام عصر ارواحنا فداء داشته باشند.

شاعران از عمود ۶۰ پیاده‌روی خود را آغاز کرده و تا سالن شهید قاسم سلیمانی در مسجد جمکران با تقدیر از اشعار برگزیده و فاخر به پایان رساندند. حضور اساتید برجسته چون استاد محمد علی مجاهدی در این مراسم مثل همیشه راهگشا و دلگرمی شاعرانی بود که دست توانای استاد را بر سرشان حس می‌کردند.

گفتگوی بانوان شاعر با بانوخبرنگار جهان‌بانو حاکی از همت و دغدغه شعر و کلماتشان از شعر مهدوی در آستانه نیمه شعبان داشت و اینکه با جایگاه و چالش‌های پژوهشی شعر آیینی بیشتر آشنا شوند.


سرکار خانم فرزانه قربانی یکی از بانوان فعال در زمینه شعر آیینی درباره منزلت شعر مهدوی و اینکه شاعران باید در مسیر اشعار آیینی همت خود را صرف خواندن کتاب‌های پژوهشی کنند و شأن اهل بیت علیهم‌السلام را در حد وُسع خودشان رعایت کنند.

قربانی ضمن ارادت به حضرت مهدی (ع) و شادباش نیمه شعبان تصریح کرد: شعر مهدوی از آن جمله از اشعار است که می‌تواند هم بشیر باشد و هم نذیر، هم بشارت و نویدِ آمدن حضرت باشد و هم شعری در محتوای غیبت و وظایف منتظرین در عصر غیبت باشد.

از دیگر شاعران حضر در جمع سرکار خانم دکتر عاطفه خرمی که از فعالین عرصه رسانه و شعر هستند، حضور داشتند که در پاسخ به سوال فرصت‌های پژوهشی شعر آیینی باری شاعران گفت: فقدان کتاب‌های پژوهشی در زمینه ادبیات و شعر آیینی برای شاعران کاملا حس می‌شود. در این راستا تاسیس کتابخانه‌های تخصصی ادبیات و شعر آیینی و جمع‌آوری آثار کاملا ضروری است.

خرمی افزود: همت شاعران برای ارائه اشعار آیینی و شعر مهدوی همان عرض ارادتی است که می‌خواهند در واژه‌های خود جاری کنند و بانوان شاعر طبق فرمایش رهبر انقلاب به دنبال این هستند که شعر را به مثابه یک رسانه تاثیرگذار برای تربیت آدمی ترسیم کنند.


وی افزود: شعر مهدوی بانوان هم الحمدلله در جایگاه خوبی قرار گرفته و اگر این جوشش همراه با تلاش پژوهشی باشد حتما گیراتر و تاثیرگذارتر خواهد بود.

پویش شعر مهدوی با همراهی سید علی نقیب مسئول آفرینش‌های ادبی حوزه هنری قم و استاد محمد جواد شرافت و استاد سید مهدی حسینی رکن‎آبادی به نفرات برگزیده آثار از طرف ایشان هدایایی تقدیم شد.

گزارشگر: مهتا صانعی