نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
این گروه در مقالهای که در نشریه Socius: Sociological Research for a Dynamic World منتشر شده، به بررسی پاسخهای مردان متأهل در نظرسنجی American Time Use Survey پرداختهاند.
در تاریخ مدرن آمریکا، زنان متأهل به طور عمده مسئولیت انجام کارهای خانگی از جمله آشپزی، نظافت، شستن لباسها و مراقبت از کودکان را به عهده داشتهاند. در بسیاری از سالها، این مسئولیتها به عنوان کار طبیعی برای زنان در نظر گرفته میشد، زیرا بیشتر آنها در خانه میماندند و شغل نداشتند. مردان هم به طور معمول شاغل بودند و هزینههای زندگی را تأمین میکردند.
جنگ جهانی دوم تغییراتی در این روند ایجاد کرد، زیرا زنان متأهل برای تأمین هزینههای زندگی وارد بازار کار شدند، و این در حالی بود که همسرانشان در جبههها میجنگیدند. از آن زمان به بعد، تعداد بیشتری از زنان، هم متأهل و هم مجرد، وارد بازار کار شدند. اما متاسفانه این تغییرات به دلیل دیدگاه غالبی که کارهای خانگی را مختص زنان میدانست، منجر به مشارکت بیشتر مردان در کارهای خانگی نشد.
اما اکنون به نظر میرسد که این دیدگاهها در حال تغییر هستند، که بخشی از این تغییرات را میتوان به پاندمی کرونا نسبت داد. برای فهم دقیقتر میزان زمانی که مردان و زنان متأهل آمریکایی به کارهای خانگی اختصاص میدهند، پژوهشگران دادههای نظرسنجی American Time Use Survey را که شامل سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ و سپس از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ است، مورد بررسی قرار دادند.
نتایج این تحقیق نشان میدهد که زنان متأهل در سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ به طور متوسط ۴.۲ ساعت در هفته را به کارهای خانگی اختصاص میدادند برای هر ساعتی که شوهرانشان در این امور شرکت میکردند. بیست سال بعد، زمان صرف شده توسط زنان به ۲.۵ ساعت در هفته برای هر ساعت کار انجام شده توسط شوهرانشان کاهش یافته است که تغییر ۴۰ درصدی را نشان میدهد.
این تحقیق همچنین نشان میدهد که مردان متأهل در انجام برخی از کارهای خانگی بیشتر از گذشته مشارکت دارند. به عنوان مثال، در خرید کالاها، مردان و زنان به طور تقریباً مساوی زمانی صرف میکنند. با این حال، در مورد نظافت و مراقبت از کودکان هنوز زنان بیشتر از مردان وقت صرف میکنند، اگرچه شکاف زمانی در حال کاهش است.
Phys
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت