تغییر ذهنیت زنان، الگوی امام موسی صدر در محرومیت زدایی

معاون زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی از دو رکن مهم توانمندسازی و تغییر ذهنیت زنان برخوردار بود.

زهرا بهروز آذر، با حضور در مؤسسه تحقیقاتی و فرهنگی امام موسی صدر، با سیده رباب صدر، خواهر امام موسی صدر، و حورا صدر، دختر امام موسی صدر دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست، رباب صدر با اشاره به مشکلات پیش‌روی زنان در خاورمیانه اظهار کرد: در حال حاضر مهم‌ترین زمان برای ایفای نقش زنان در جوامع اسلامی و عربی است.

وی با اشاره به اقدامات بانوان فلسطینی و لبنانی، از تأثیرگذاری اجتماعی زنان در منطقه یاد کرد و بر ضرورت تقویت این نقش‌آفرینی‌ها تأکید نمود.

رباب صدر همچنین به فعالیت‌های مؤسسه امام موسی صدر در لبنان اشاره کرد و گفت: تمرکز این مؤسسه بر رشد سطح فرهنگی و اجتماعی زنان است.

وی تأکید کرد: علاوه بر توانمندسازی اقتصادی، آموزش مهارت‌های گفتگو نیز بخش مهمی از برنامه‌های این مجموعه محسوب می‌شود.

وی در این خصوص به میراث امام موسی صدر در ترویج گفتگو در جامعه اشاره کرد و افزود: امام موسی صدر اولین روحانی مسلمانی بود که از مسیحیان برای بحث و گفتگو دعوت نمود و در کلیسا با آن‌ها به تبادل نظر پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: همان‌طور که امام موسی صدر در زمان خود، از مسیحیان برای تبادل نظر دعوت کرد، امروز نیز باید برای تقویت همبستگی فرهنگی و اجتماعی در بین زنان و دیگر گروه‌ها تلاش کنیم.

بهروز آذر در ادامه بر لزوم آموزش ارزش‌های انسانی که از طریق خانواده منتقل می‌شوند، تأکید کرد و گفت: مشی امام موسی صدر در این خصوص، الگویی است که در حال حاضر به آن نیاز داریم. تلاش‌هایی که ایشان برای انتقال ارزش‌های انسانی و اخلاقی در جامعه انجام دادند، الهام‌بخش و آموزنده است.

وی به الگویی که امام موسی صدر در عرصه محرومیت‌زدایی ارائه کرده است، اشاره کرد و افزود: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی از دو رکن مهم برخوردار بود. اول، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود که آن‌ها را از محدودیت‌های فرهنگی و اجتماعی رها کرد و دوم، رشد سطح مهارت‌های فنی و عمومی زنان بود که موجب توانمندسازی آنها در عرصه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی شد.

مهر