نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رسانهها و شبکههای ماهوارهای فارسی زبان تلاش میکنند با تحریف افکار عمومی ۲ زن عضو گروهکهای تروریستی را که به اعدام محکوم شدهاند، بهعنوان افراد بیگناه معرفی کنند.
یکی از این رسانهها که سابقه طولانی در بزک کردن اعضای گروهکهای تروریستی دارد، بی بی سی فارسی است. این رسانه انگلیسی که پیش از این تلاش میکرد برای حمایت از تروریستهای ایرانی تصاویر اسلحه آنها را با فتوشاپ دستکاری کند، حالا با انتشار تصاویر لباسهای رنگی محلی تلاش میکند که از آنها چهرهای موجه بسازد.
در ماجرای آتشسوزی کالیفرنیا نیز این بیبیسی فارسی بود که درست برخلاف رویهای که درباره ایران در پیش گرفته است، تصاویر رنگی و صورتی را منتشر کرد. درحالیکه کوچکترین حادثه یا نقصی در دور افتادهترین مناطق ایران را با سیاهنمایی به بی کفایتی مقامات ایرانی مرتبط میداند.
در روزهایی که ایران فقط پنج کشته کرونایی داشت، بی بی سی فارسی تیتر «ایران دومین قتلگاه ویروس کرونا» را با عکسی از چهره وحشتزده زنان ایرانی منتشر کرد. با این وجود برای خبر بسیار تلخ و دلهرهآور افزایش کشتهشدگان بریتانیا به ۳۲۰۰۰ نفر و رتبه اول انگلیس از این نظر در اروپا، از یک تصویر آرامشبخش استفاده کرد؛ تصویری که یک پیرمرد در فضایی سرسبز، با لبخند در حال تماشای یک طوطی است!
البته این سیاست رسانهای تنها به بی بی سی فارسی مربوط نیست. ایران اینترنشنال نیز در ماجرای یک زن تجزیهطلب دیگر عضو گروهک تروریستی کومله با استفاده از فتوشاپ عکس اسلحه در دست او را محو کرد تا او را بهعنوان فعال اجتماعی معرفی کند.
فارس
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت