نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
او یکی از ۱۲ بوکسوری است که به عنوان نماینده استرالیا در المپیک پاریس حضور خواهد داشت. سهمیه تیم بوکس استرالیا به طور مساوی بین مردان و زنان تقسیم شده است، آماری مناسب برای المپیکی که در ۱۲۸ سال گذشته اولین المپیکی خواهد بود که به برابری جنسیتی تاکید دارد.
رحیمی، اهل بنکستاون در جنوب غربی سیدنی که فداکاریهایی که او با پایبندی به ایمانش برای بوکس انجام میدهد قابل توجه است. او در پاسخ به این سوال که آیا بوکس با دستها و پاهای پوشیده و داشتن حجاب کامل ناراحتکننده است یا خیر، پاسخ داد: خیلی گرم میشود. در رقابتهای اخیری که در جزایر سلیمان داشتم رطوبت هوا دیوانه کننده بود. به محض اینکه روکش سرم را برداشتم دیدم چقدر عرق میریزد اما مثل روزه گرفتن و تمرین کردن، خودم را وفق دادم.
ماه مبارک رمضان که طی آن مسلمانان از طلوع خورشید تا غروب آفتاب از خوردن و آشامیدن پرهیز می کنند، مصادف با مسابقات جهانی بوکس زنان در هند بود. رحیمی درباره تجربه خود در این مسابقات گفت: من مجبور بودم قبل از طلوع آفتاب به دویدن بپردازم تا سطح تمرینات و آب بدنم را حفظ کنم. فقط میتوانستم یک جلسه در روز تمرین انجام دهم. خیلی احساس خستگی میکردم اما این بخشی از دین من است، بنابراین برای من مهم است.
حتی کاهش وزن میتواند چالشهایی را برای او ایجاد کند چون در برخی کشورها، یافتن سونای مخصوص زنان دشوار است.
تینا در ۲۷ سالگی در همان سنی که پدرش از همراهی استرالیا محروم شد، در المپیک شرکت خواهد کرد. مایکل رحیمی در ایران متولد شد اما قبل از مهاجرت به استرالیا در دانمارک زندگی می کرد. او که قهرمان سابق کشتی آزاد در ایران و دانمارک بود، با کسب عنوان قهرمانی وزن ۹۰ کیلوگرم در استرالیا در سال ۱۹۹۱، این کشور را به عنوان کشور سومش معرفی کرد. او قصد داشت در المپیک ۱۹۹۲ بارسلون شرکت کند ولی این اتفاق برای او رخ نداد.
شیعه نیوز
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت