نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
برخی از تولیدات رسانهای در ضدیت با خانواده محوری و افزایش فرزند هستند، وقتی در سریالها طی سالها والدین تکفرزند و یا زندگیهای تجملاتی را نشان میدهند موجب میشود خواسته یا ناخواسته شاهد تغییر رویکرد و سبک زندگی در سطح زندگی مردم باشیم که در بلندمدت به فرهنگ تبدیل خواهد شد. به گزارش جهان بانو، […]
برخی از تولیدات رسانهای در ضدیت با خانواده محوری و افزایش فرزند هستند، وقتی در سریالها طی سالها والدین تکفرزند و یا زندگیهای تجملاتی را نشان میدهند موجب میشود خواسته یا ناخواسته شاهد تغییر رویکرد و سبک زندگی در سطح زندگی مردم باشیم که در بلندمدت به فرهنگ تبدیل خواهد شد.
به گزارش جهان بانو، فضه سادات حسینی کارشناس حقوق زنان و خانواده در نشست تخصصی خانواده محوری و نقش جهاد تبیین در افزایش جمعیت که به همت مؤسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم برگزار شد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری با ریزبینی و درایت مثالزدنیشان در زمینههای مختلف همواره پیشگام مسائل اجتماعی بودند و خیلی جلوتر از همه ما زمینهسازی را برای انجام فعالیتهای اجتماعی مهیا کردند و با تدابیر ویژهای به سمت حل مسائل نظام حرکت میکنند لکن ما متأسفانه ولایتمدار خوبی نیستیم که پشت سر ایشان بتوانیم حرکت کنیم.
وی ادامه داد: عملیاتیسازی اسناد بالادستی یک امر مهم و ضروری است و متأسفانه واقعیت اجتماعی با اسناد تفاوت دارد.
سادات حسینی افزود: همه قوانین ما باید متناسب با قوانین بالادستی باشد اما متأسفانه در عمل اتفاقی نمیافتد؛ نه در سطح سیاستگذاری و نه اجرای سیاستهای مرتبط با خانواده متأسفانه اقدامات شایستهای انجام نشده که به نظر میرسد برای رسیدن به اهداف متعالی نظام در حوزه زن و خانواده بایستی این شکاف بین اسناد و اجرای سیاستها با برنامهریزی صحیح و اقدامات انقلابی صورت پذیرد که در این امر رسانهها نقش غیرقابلانکاری برای پوشش این خلأ میتوانند ایفا نمایند.
کارشناس حوزه زنان و خانواده تاکید کرد: برخی از تولیدات رسانهای در ضدیت با خانواده محوری و افزایش فرزند هستند، وقتی در سریالها طی سالها والدین تکفرزند و یا زندگیهای تجملاتی را نشان میدهند موجب میشود خواسته یا ناخواسته شاهد تغییر رویکرد و سبک زندگی در سطح زندگی مردم باشیم که در بلندمدت به فرهنگ تبدیل خواهد شد.
سادات حسینی در بخش دیگری از صحبتهای خود به دغدغههای مقام معظم رهبری در عرصه فضای مجازی اشاره کرد گفت: رهبری در سخنانشان تاکید میکنند اهمیت فضای مجازی مانند اهمیت انقلاب است. همانطوری که صیانت از انقلاب ضرورت دارد صیانت از خانواده در فضای مجازی نیز حایز اهمیت است که میبایست فارغ از مسائل جناحی و سیاسی و بافرهنگ سازی و استفاده از نخبگان و ظرفیتهای شایسته مردمی در عرصه تولید محتوی حضوری پررنگ در فضای مجازی داشته باشیم.
کارشناس حوزه زنان و خانواده در پایان با اشاره به ظرفیتهای گروههای جهادی در فرهنگسازی در عرصه عمومی خاطرنشان کرد: گروههای جهادی را باید ساماندهی، شناسایی و آموزش صحیح داد تا با همافزایی میان گروهها و شبکهسازی جبهههای مردمی انقلابی بتوانیم جریانساز فرهنگ اسلامی و ایرانی باشیم و از شأنیت و جایگاه خانواده متعالی صیانت کنیم؛ نمونه مثبت این اقدامات هدفمند را میتوان همچون رزمایش مواسات با حمایت و هدایت در گروههای جهادی شاهد باشیم که به کمک نیروهای مردمی در فضای مجازی و عرصه عمومی در راستای جهاد تبیین حرکت کنیم.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت