نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
آتوسا معنوی پزشک متعهد آملی که نیمه دوم فروردین ماه امسال به همراه یک گروه با تجربه بینالمللی صعود خود را به قله اورست شروع کرده بود، پس از حدود ۴۵ روز موفق به صعود بام جهان و اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران بر فراز این قله شد.
آیین استقبال از فاتح اورست، با حضور رییس، کارکنان بیمارستان شمال آمل و رییس هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی و نیز همنوردان او باشکوه و به یادماندنی برگزار شد.
آتوسا معنوی ۵۵ ساله که پزشک متخصص زنان وزایمان درشهرستان آمل است، در بیش از یک دهه گذشته به صورت حرفهای، موفق به صعود قلههای مرتفع داخلی وحتی خارج از کشور شد.
این کوهنورد آملی حدود دو سال گذشته نیز به قله بیش از ۸ هزارمتری ماناسلو درکشور نپال یکی از هشت قلل مرتفع جهان صعود کرده بود.
دکتر معنوی با صعود به قله اورست، عنوان نخستین کوهنورد مازندرانی که موفق به صعود قله اورست و بام جهان شده بود را نیز به نام خود ثبت کرد.
این کوهنورد آملی در حاشیه آیین استقبالش در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص صعودش به قله اورست گفت، صعود خیلی سختی بود، اما همنوردانی که در این صعود حضور داشتند، باعث انگیزه برای طی کردن مسیر وصعود به قله شد.
آتوسا معنوی افزود: خوشحالم که به عنوان یک زن ایرانی موفق به صعود قله اورست بام جهان شدم و این صعود را به ملت همیشه پر افتخار ایران تقدیم میکنم.
وی ادامه داد، حدود یک ماه برای رسیدن به قله و عادی شدن شرایط بدنی با محیط در ارتفاع بیش از ۵ تا ۶ هزارمتری حضور داشتیم و با این وضعیت و سختیها به لحاظ جسمی وارد شده بود، اما برای رسیدن به هدفم، دست از تلاش نکشیدم و با امید زیاد قله را فتح کردم.
این کوهنورد آملی گفت، با وجود سختیهای زیاد در مسیر که واقعا یک کوهنورد هرچقدر حرفهای هم باشد، با جان خود بازی میکند، امید را از دست ندادم و از مردم نیز میخواهم در رسیدن به هدفشان استوار و ثابت قدم باشند و هیچ وقت از تلاش شان دست نکشند.
رییس هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی شهرستان آمل نیز گفت، اقدام دکتر «آتوسا معنوی» در صعود به قله اورست واقعا ستودنی بود، چرا که به عنوان یک پزشک و کوهنورد توانست عنوان نخستین کوهنورد مازندرانی که موفق به صعود قله اورست میشود، را به نام خود ثبت کند. ارزش صعود این کوهنورد به قله اورست، برابری با نشان طلای مسابقات جهانی دارد و از این بابت این افتخارآفرینی برای ورزش کوهنوردی شهرستان آمل و مازندران به دست آمد.
ایسنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت