نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی گفت: زنان روستایی و عشایری استان پارسال از بیمه اجتماعی اقبال خوبی داشتند بطوریکه ۳۲ درصد بیمه شدگان از این قشر بودند. به گزارش جهان بانو، محمدرضا غلامزاده بر فرهنگ سازی در زمینه گسترش بیمه های اجتماعی تاکید کرد و اظهار داشت: خوشبختانه در سال های […]
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی گفت: زنان روستایی و عشایری استان پارسال از بیمه اجتماعی اقبال خوبی داشتند بطوریکه ۳۲ درصد بیمه شدگان از این قشر بودند.
به گزارش جهان بانو، محمدرضا غلامزاده بر فرهنگ سازی در زمینه گسترش بیمه های اجتماعی تاکید کرد و اظهار داشت: خوشبختانه در سال های اخیر زنان نیز از بیمه های اجتماعی استقبال می کنند که تضمین کننده آینده این قشر است.
وی افزود: پیشتر زنان اعتقاد داشتند که اگر آقایان بیمه داشته باشند دیگر نیازی به بیمه شدن آنان نیست اما هم اینک زنان روستایی و عشایری این استان خود نیز زیر پوشش بیمه اجتماعی می روند.
غلامزاده گفت: عضویت در صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر مختص مردان نیست بلکه همه افراد بالای ۱۸ سال و کمتر از ۵۰ سال می توانند به عضویت در بیایند.
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی افزود: استقبال زنان این استان از بیمه اجتماعی ۳۱.۴۵ درصد است که این میزان در کشور ۱۸ درصد است.
وی گفت: پارسال پنج هزار و ۲۵۰ خانوار روستایی، عشایری و جمعیت شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر این استان زیر پوشش بیمه اجتماعی رفتند که از این تعداد یکهزار و ۷۰۰ نفر زن و مابقی مرد بودند.
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی جمعیت مشمول این صندوق را حدود ۱۷۹ هزار نفر عنوان کرد و اظهار داشت: تاکنون از این تعداد ۶۷ هزار و ۸۰۰ نفر بیمه شده اند، به طور میانگین در هر خانوار مشمول روستایی و عشایری هم اینک کمتر از یک نفر زیر پوشش صندوق است.
غلامزاده ضریب پوشش بیمه ای در این استان را ۳۷ تا ۳۸ درصد عنوان کرد و افزود: باید تلاش کنیم تا این ضریب را به حدود ۵۰ درصد برسانیم که بیش از یک نفر خود را بیمه کرده باشند.
وی افزود: تنها در اسفند ماه سال گذشته این صندوق بیش از دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به حساب مستمربگیران واریز کرد که به این مبلغ هر ماه نیز افزوده خواهد شد.
استان خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند و ۳۷ تا ۴۲ درصد اشتغال این استان در حوزه کشاورزی است، ۳۰ هزار نفر از جمعیت این استان نیز عشایر هستند، همچنین ۳۰ هزار نفر از جمعیت استان عشایر هستند.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت