نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شروع به کار این سامانه از چهار سال قبل بوده و همان زمان از استانها درخواست شد تا مشخصات همه امدادگران خود را در این سامانه وارد کنند. امدادگران هم میتوانند در این سامانه خوداظهاری کرده و اطلاعات شخصی خود را وارد کنند تا بعد از تایید شعبه محل خدمت، اطلاعات در سامانه بارگذاری شود.
تا امروز، ۶۴ هزار و ۷۶۹ امدادگر در سامانه ثبت نام کردهاند که ۴۴ هزار و ۴۶۹ نفر از آنها یعنی حدود ۶۸ درصد، امدادگر آقا و ۲۰ هزار و ۳۰۰ نفر از امدادگران نیز از بانوان هستند؛ یعنی حدود ۳۲ درصد از آنان را امدادگران بانو تشکیل میدهند.
فراوانی استانها از نظر امدادگران هم متفاوت است؛ به عنوان مثال با کمک این سامانه متوجه میشویم که استان تهران، اصفهان، فارس و خراسان رضوی به ترتیب در رتبه بالاترین تعداد امدادگران قرار دارند و مرکز مستقل کیش هم کمترین تعداد امدادگر را داراست.
با کمک این سامانه است که نیاز امدادگران به آموزشهای تکمیلی، دریافت مدارک آموزشی و تخصصی، احساس میشود. به طوری که انون ۱۷۶ هزار و ۲۵۲ برگ مدرک آموزشی برای آموزشهای تخصصی و همگانی امدادگران شامل آموزشهای همگانی، پایهای، پیشرفته، تخصصی و مربیگری صادر شده است و درصورت نیاز، بسته به نیاز و تخصص امدادگر، میتوان دورههای بازآموزی تعریف کرد.
سامانه سازمان امداد و نجات و جمعیت هلال احمر توانسته است مسئله بیمه امدادگران را به نتیجه برساند. امدادگران، میتوانند با کمک این سامانه برای ارتقا و پیشرفت سطح امدادی خود در حوزه امدادی فعالیت کنند زیرا همه فعالیتهای آنها، تعداد شیفتهای کاری، تعداد روزهای بیمهای، تعداد کلاسهای آموزشی، وضعیت سلامت آنها و در نتیجه رتبهبندی آنها با کمک این سامانه، قابل مشاهده و برنامه ریزی است.
ایرنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت