نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک زن ۲۷ ساله پس از عمل ماستکتومی (عمل سینه) و گرفتن هورمون های مردانه به مدت شش سال، پس از آنکه فهمید مرد بودن چیزی نیست که نمایانگر او باشد، دوباره در حال زن شدن است. به گزارش جهان بانو، زنی که در ۱۸ سالگی فهمیده بود در بدنی که با آن به دنیا […]
یک زن ۲۷ ساله پس از عمل ماستکتومی (عمل سینه) و گرفتن هورمون های مردانه به مدت شش سال، پس از آنکه فهمید مرد بودن چیزی نیست که نمایانگر او باشد، دوباره در حال زن شدن است.
به گزارش جهان بانو، زنی که در ۱۸ سالگی فهمیده بود در بدنی که با آن به دنیا آمده راحت نیست، تصمیم گرفت تغییر جنسیت دهد. حالا بعد از گذراندن شش سال برای تکمیل این فرآیند، آلیا اسماعیل ۲۷ ساله از ایالت میشیگان متوجه شده که هویت جدیدش نشاندهنده شخصیت او نیست و دوباره میخواهد زن شود. آلیا در ۱۸ سالگی شروع به استفاده از ضمایر مردانه کرد و مردانهتر لباس پوشید. او در ۲۰ سالگی تحت عمل تغییر جنسیت قرار گرفت و برای افزایش تستوسترون هورمون مصرف کرد. این زن ۲۷ ساله در سال ۲۰۱۵ نام خود را به عیسی تغییر داد و در فوریه ۲۰۱۶ تحت عمل ماستکتومی دوبل قرار گرفت. اما در فوریه ۲۰۲۱ پس از آنکه متوجه شد میخواهد دوباره به وضعیت قبلی خود برگردد مصرف هورمونهای مردانه را متوقف کرد و دوباره نام آلیا را برگزید.
این دختر ۲۷ ساله میگوید از تصمیم خود برای جراحی یا مصرف هورمون پشیمان نیست: «زمانی که این کار را کردم لحظهای کلیدی در زندگیام برای کشف کسی بود که امروز هستم.» او افزود: «خانوادهام در این رابطه بیطرف بودند. آنها میدانستند که آنقدر قوی هستم که بتوانم دوباره خودم را در این سفر ناشناخته قرار دهم و به من افتخار میکردند که با خودم صادق بودم.»
آلیا گفت: «من مصرف هورمون ها را قطع کردهام و برنامه دیگری ندارم اما میدانم در آینده همه چیز ممکن است تغییر کند.» او گفت از زمان قطع مصرف هورمون هایش، میزان تستوسترون بدنش به شدت کاهش یافته اما سطح استروژنش ثابت مانده است. او میگوید نزدیک به هفت سال تستوسترون مصرف میکرد و بدنش به زمان نیاز دارد تا با شرایط سازگار شود.
آلیا در مورد دورانی که پشت سر گذاشته بسیار صریح و بیپرده بوده و امیدوار است این موضوع به بقیه کسانی که با هویت خود دست و پنجه نرم میکنند کمک کند. او گفت: «تصمیم گرفتن سخت است. مهم نیست تصمیمات چه هستند و من امیدوارم همه ما بتوانیم به جای اینکه ناامنیها و قضاوتهایمان را به نمایش بگذاریم، ذهنی باز داشته باشیم و دلیل وقایع را بفهمیم. همیشه لحظاتی وجود خواهد داشت که مردم را دچار سوءتفاهم کند. اما من نمیتوانم اجازه بدهم این موضوع شکستم بدهد.»
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت