نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
محمود منطقی مدیرکل بهزیستی استان سمنان در نشست بررسی چالشها، مسائل و مشکلات مراکز اورژانس اجتماعی این استان به اهمیت اورژانس اجتماعی در کشور پرداخت و اظهار کرد: اورژانس اجتماعی و توسعه آن، یکی از مهمترین برنامههای سازمان بهزیستی کشور به منظور کنترل و کاهش بحرانهای فردی- خانوادگی و اجتماعی است.
وی با اشاره به برند بودن اورژانس اجتماعی در حوزه مداخلات تخصصی و کاهش آسیبهای اجتماعی گفت: با توجه به بروز آسیبهای نوپدید و کاهش سن آسیب در جامعه باید انسجام تیمی و پیگیری های تخصصی در اورژانس اجتماعی بیشتر شود.
دکتر منطقی خاطرنشان کرد: اورژانس اجتماعی یکی از نمادهای برجسته فعالیتهای سازمان بهزیستی است و با توجه به ظرفیت بالای خدمت رسانی آن، می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی نقش بسزایی داشته باشد، از این روی انتظار میرود تا نیروهای این واحد با انسجام تیمی بیشتر و انجام اقدامات تخصصی خدمات شایسته ای را به آحاد جامعه ارائه کنند.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان بر لزوم بررسی چالشها، مسائل و مشکلات مراکز اورژانس اجتماعی در سطح استان تاکید و تصریح کرد: بررسی کارشناسانه چالش های فرا روی اورژانس اجتماعی میتواند به ارتقاء سطح خدمات و متعاقب آن به کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه کمک شایانی کند.
وی ارائه خدمات تخصصی، به موقع و در دسترس برای گروه هدف بهزیستی را ویژگی مهم اورژانس اجتماعی برشمرد و گفت: دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی و سازمان بهزیستی در تلاش است که ارائه خدمات اجتماعی به مردم در سازمان بهزیستی محدود به زمان و مکان نشود و رویکرد مددکاری فعال جایگزین رویکرد غیر فعال شود .
وی اضافه کرد: بهزیستی در صدد است از طریق اورژانس اجتماعی ، مداخلات روانی – اجتماعی را قبل از مداخلات قضایی و انتظامی و حتی در کنار این نوع مداخلات جایگزین کند و این مسئله در پیشگیری از وقوع جرم و قضا زدایی نقش مهمی ایفا میکند.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به رویکرد تخصصی اوژانس اجتماعی در مداخلات اظهار کرد: در واقع این نوع مداخلات تخصصی، زمینه توانمند سازی افراد در معرض آسیب و یا آسیب دیده اجتماعی و بازگشت آنها به زندگی سالم را فراهم میکند.
ساره امیرجان معاونت اجتماعی بهزیستی استان با اشاره به عملکرد اورژانس اجتماعی استان در ۶ ماهه نخست امسال گفت: در ۶ ماهه اول امسال ، ۷۸۸ نفر با خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس گرفتند که ۹۳درصد آنان زن و تنها ۷ درصد مرد بودند .
وی اضافه کرد: بیشترین مشکلات مطرح شده در این تماسها در زمینه مسائل اجتماعی، اختلاف حاد خانوادگی، کودک آزاری، افکار و اقدام به خودکشی بوده است.
معاون اجتماعی بهزیستی استان، کنترل و کاهش بحران های فردی، خانوادگی و اجتماعی، ارائه خدمات تخصصی، به موقع و در دسترس را مهمترین اولویت کاری اورژانس اجتماعی این استان برشمرد و افزود: اورژانس اجتماعی بهزیستی استان به دنبال مداخله موثر به منظور کاهش جرایم و جلوگیری از تشدید بحران و آسیب های اجتماعی و کاهش صدمات بر اقشار در معرض آسیب و همچنین ارتقاء توانمندیهای افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی جهت مقابله با مسائل فردی و اجتماعی است.به گزارش ایسنا؛ خط تلفن اورژانس اجتماعی به طور ۲۴ ساعته به افرادی که در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارند خدمات ارائه می دهد و عموم شهروندان در موارد مرتبط با شرح وظایف این نهاد می توانند با گرفتن شماره ۱۲۳ از اورژانس اجتماعی درخواست کمک کنند.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت