نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
موفقیت تحصیلی تنها یک موفقیت علمی نبود، بلکه پیروزی اخلاقی و اجتماعی بر دههها تبعیض و کنار گذاشتن بود که زنان در مناطق روستایی هند با آن روبرو بودند. دختر کارگر ساده برق، که از محله ووژا محله در سوبرای آمده بود،
وی با ارادهای محکم و حمایت خانوادهاش، به ویژه پدر و پدربزرگش که فعال اجتماعی است، توانست بر مشکلات مالی و چالشهای اجتماعی غلبه کند.
براساس گزارش پایگاه خبری شفقنا، رسانههای محلی گزارش دادند که داستان مهوش با قدرت اراده و همبستگی اجتماعی، الهامبخش همه است و صندوق مسجد محلی و مؤسسات آموزشی نقش مهمی در ارائه حمایت مالی و اخلاقی به او ایفا کردند که به او در غلبه بر این موانع کمک کرد.
مهوش عبدالرحمن درباره انتخاب رشته حقوق گفت که این تنها یک آرزوی شغلی نیست، بلکه مسئولیتی برای نمایندگی صدای مظلومان است. او تأکید کرد که میخواهد نمونهای درخشان از یک دختر مسلمان باشد که عفت و کرامت خود را حفظ میکند و تصورات قالبی که برخی سنتها ایجاد میکنند را میشکند.
در حالیکه شعار نفرتپراکنی علیه مسلمانان در هند رو به افزایش است، داستان موفقیت مهوش نشاندهنده این حقیقت است که اسلام به زنان نیرو و دانش میدهد تا بر قدرت و علم تکیه کرده، آموزش ببینند و جامعه خود را به سمت بهترشدن هدایت کنند.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت