بدترین شرایط سلامت روانی متعلق به کدام کشور است؟

معتبرترین مرکز آماری جهان، سایت «World Population Review» است. براساس تحقیقات این مرکز کشور آمریکا پس از اوکراین، در صدر ابتلا به افسردگی قرار دارد و اوکراین و آمریکا بدترین شرایط سلامت روانی را در جهان دارند.

آمار و تحلیل‌ها در مورد بررسی میزان شیوع افسردگی در کشورهای مختلف در سال ۲۰۲۴ نشان می‌دهد که روند این اختلال سلامت روانی در مردم آمریکا و اروپا در حال افزایش است. بر اساس تحقیقات سازمان بهداشت جهانی، ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بحران افسردگی دچار هستند.

معتبرترین مرکز آماری جهانی «World Population Review» در تازه‌ترین تحقیقات خود اعلام کرده است کشور آمریکا دومین کشور با تعداد بیشترین افراد مبتلا به بیماری افسردگی است.

بیشتر بخوانید: بحران خودکشی دختران نوجوان آمریکایی به دلیل حمله جنسی

در این تحقیقات مشخص شده که گسترش زندگی فردی بدون توجه به نیاز‌های اجتماعی، عدم اعتقادات مذهبی (خداناباوری)، مشکلات اجتماعی و سبک‌زندگی نامناسب اصلی‌ترین دلایل افزایش افسردگی در کشورهای مختلف است.

شیوع افسردگی در کشورها 

بر اساس اعلام سازمان World Population Review سالانه از هر ۱۵ بزرگسال یک نفر به افسردگی دچار می‌شود و از هر ۶ نفر نیز یک نفر در طول زندگی خود افسردگی را تجربه می‌کند. مطالعاتی که در مورد «سلامت روان» انجام شده، نشان می‌دهد که ۳٫۴٪ از مردم جهان افسردگی دارند. این میزان برابر با ۲۶۴ میلیون نفر در کشورهای مختلف است.

ده کشور با بیشترین شیوع افسردگی

براساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی ده کشور اوکراین با ۶٫۳ درصد، آمریکا با ۵/۹ درصد، استرالیا با ۵/۹ درصد، استونی با ۵/۹ درصد، برزیل با ۵/۸ درصد، یونان با ۵/۷ درصد، پرتقال با ۵/۷ درصد، بلاروس با ۵/۶ درصد، فنلاند با ۵/۶ درصد و لیتوانی با ۵/۶ درصد بیشترین شیوع افسردگی را دارند.

در حالی که کشورهایی با نرخ بالای افسردگی تقریباً در همه قاره‌ها وجود دارند، به نظر می‌رسد جزایر اقیانوس آرام از جمله مکان‌های کم افسردگی محسوب می‌شوند.

نشانه‌های افسردگی را بشناسیم

نشانه‌های افسردگی می‌تواند از خفیف تا شدید تغییر کند و شامل موارد زیر است:

۱_ احساس غم و اندوه مداوم

۲_ از دست دادن علاقه به فعالیت‌هایی که زمانی از آن لذت می‌بردید

۳_ تغییر در اشتها؛ کاهش یا افزایش وزن

۴_ مشکل در خوابیدن یا خواب زیاد

۵_ از دست دادن انرژی یا افزایش خستگی

۶_ افزایش کارهای بی‌هدف یا فعالیت‌های بدنی مانند قدم زدن

۷_ کندی حرکات و گفتار

۸_ احساس گناه یا بی‌ارزشی

۹_ مشکل در تفکر یا تمرکز

۱۰_ کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس

۱۱_ نگرش منفی، تیره و تار یا بدبینانه

۱۲_  یا اعمال خود آسیب‌رسان یا خودکشی

 تسنیم