نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
این گزارش که توسط WoCA با مشارکت دانشگاه ملی استرالیا انجام شده است، شامل بینشهای بیش از ۱۰۰۰ زن رنگین پوست است که به چالش های سیستماتیک مداومی که در محل کار با آن ها مواجه می شوند، میپردازد.
علیرغم افزایش آگاهی مردم، یافتهها نشان میدهد ۶۸٫۴ درصد از زنان رنگین پوست تبعیض را در محل کار تجربه کردهاند. در حالی که نژادپرستی شایعترین عاملی است که به تبعیض در محل کار علیه زنان رنگین پوست کمک میکند، تقریبا نیمی از پاسخ دهندگان (۴۹٫۸ درصد) اظهار داشتند که فاقد مکانیسمها یا فرآیندهای رسمی برای گزارش آن هستند. حتی در میان کسانی که به چنین سیستمهایی دسترسی دارند، تنها یک نفر از هر ۵ نفر معتقد است که در صورت گزارش یک حادثه، هرگونه اقدام جدی یا مناسب انجام می شود.
فقدان مکانیسمهای گزارشدهی در دسترس نگرانکننده است. دکتر وارینا مایکلز، مدیر اجرایی WoCA و نویسنده اصلی گزارش میگوید: تبعیض علیه زنان رنگینپوست به طور واضح و روشن وجود دارد، اما آنها گزارش نمیشوند. علاوه بر این، بدون وجود فرآیندهای گزارشدهی حساس فرهنگی و آگاهانه از آسیب، زنان رنگین پوست ممکن است احساس آسیب مجدد کنند و در معرض خطر نادیده گرفتن تجربیاتشان باشند. زنان رنگین پوست باید قدرت داشته باشند تا بدون ترس از انتقام صحبت کنند. در حقیقت ایجاد یک محیط امن و پاسخگو برای گزارش تبعیض ضروری است.
این گزارش همچنین نشان می دهد که ۴۵ درصد از زنان رنگین پوست قصد دارند ظرف ۱۲ ماه کارفرمای خود را ترک کنند. دلایل اصلی این امر عدم پیشرفت شغلی (۱۰٫۵ درصد)، تبعیض (۱۰ درصد) و ناامنی شغلی (۹٫۴ درصد) است.
برندا گادی، بنیانگذار و مدیر اجرایی WoCA، گفت: دادهها نشان میدهند که علیرغم آگاهی روزافزون از قوانین ضد تبعیض و الزامات ایمنی روانی-اجتماعی، تبعیض میان زنان رنگینپوست در حال افزایش است.
گزارش ما از سازمانها میخواهد که ساختارها و مدلهای رهبری خود را بازنگری کنند تا اطمینان حاصل کنند که در جامعهای که به طور فزایندهای متنوع است، تمام زنان به صورت مساوی از احساس امنیت و پیشرفت شغلی بهرهمند شوند.
Womensagenda
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت