نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش جهان بانو، در جریان این تحقیقات که رسانه های انگلیسی از آن به عنوان گستردهترین بررسی پروندههای سوءاستفاده جنسی یاد کرده اند، ۳۸۳ مورد از جمله آزار کودکان و افراد آسیبپذیر شناسایی شده است. مقامات کلیسا اعلام کرده اند که این موارد به بررسی و توجه بیشتر نیاز دارد.
اسقف اعظم کانتربری و منطقه یورک که از عالیترین مقامهای مذهبی در انگلستان محسوب میشود، به دلیل یافتههای تحقیقات اخیرعذرخواهی و ابراز شرمندگی کرده است.
دوازده سال پیش نیز تحقیقات مشابهی صورت گرفت که در جریان آن ۱۳ مورد فساد اخلاقی شناسایی شد. با این وجود نتایج تحقیقات جدید که روز چهارشنبه منتشر شده است، به شدت از فساد اخلاقی داخل کلیسا انتقاد میکند.
طبق داده های این گزارش از ۳۸۳ مورد فساد شناسایی شده، ۱۴۹ مورد مربوط به آزار جنسی بزرگسالان آسیب پذیر و ۱۶۸ مورد مربوط به کودک آزاری است. برای دیگر موارد ارائه شده اطلاعات قابل اتکا در دسترس نیست.
با این وجود رسانههای انگلیس اصرار دارند که موارد فساد اخلاقی در کلیسا بیشتر از آمار ارائه شده است. «لویز» یکی از قربانیانی که در کودکی مورد آزار جنسی مقامات کلیسا قرار گرفته بود در گفتگو با بیبیسی اعلام کرد که برای شرکت در تحقیقات کلیسا درخواست کرده بود اما تقاضای وی مورد پذیرش قرار نگرفت. او که خواست نام کاملش فاش نشود، گفت: «احساس میکنم به من خیانت شده است، زیرا در گزارش ادعا شده که پرونده تمام قربانیان بررسی شده است با این وجود به پرونده من اشارهای نشده است».
بر اساس اطلاعات گزارش یادشده مقامات متهم به آزار جنسی شامل ۵۳ کارمند کلیسا، ۴۱ داوطلب و ۲۴۲ روحانی هستند. سایر افراد در حال حاضر در کلیسا فاقد مقام و مسئولیت هستند و یا هویت آنها ثبت نشده است.
البته موضوع رسوایی اخلاقی در انگلیس محدود به کلیسا نیست و سایر نهادهای حکومتی نیز با این معضل دست و پنجه نرم میکنند. چهار سال پیش گزارشی در رابطه با فساد اخلاقی در نهاد قانونگذار این کشور در رسانهها منتشر شد. تحقیقات انجام شده در پارلمان انگلیس نشان میدهد آزار جنسی و فساد اخلاقی در میان نمایندگان مجلس به لطف سکوت مقامات ارشد این نهاد سیاسی به امری رایج تبدیل شده است.
این تحقیقات نشان دهنده آن است که به دلیل رواج فرهنگ سکوت در پارلمان، آزار و اذیت جنسی همچنان ادامه دارد و به عنوان یک معضل پنهان باقی مانده است. «دیم لورا کاکس» حقوق دان انگلیسی در گزارش خود تصریح میکند که مفاسد اخلاقی بعضی از نمایندگان، کل اعتبار و مشروعیت مجلس این کشور را زیر سؤال برده است. وی خواستار رسیدگی و حل این معضل شد، با این حال پیشبینی کرد که برون رفت از این مشکلات در چارچوب مدیریت فعلی به آسانی میسر نخواهد شد.
در این گزارش که بخشهایی از آن در رسانه های انگلیس بازتاب پیدا کرد، آمده است که بیش از نیمی از کارکنان مجلس شاهد و یا مورد سوءاستفاده رفتارهای غیراخلاقی نمایندگان پارلمان قرار گرفتهاند. همچنین، یک پنجم زیردستان نمایندگان مجالس اعیان و عوام مورد آزار جنسی قرار گرفته اند. این در حالی است که ۷۵ درصد از آنها به دلیل ترس از از دست دادن شغل در رابطه با این موضوع با رسانه ها گفتگو نکردهاند.
گزارش یاد شده که براساس نظرسنجی از یک هزار و ۳۷۷ تن از کارکنان مجلس انگلیس تهیه شده بر این نکته تاکید دارد که نیمی از قربانیان به مسئولان انضباطی پارلمان برای طرح شکایتهای خود اعتماد ندارند.
در این گزارش آمده است: شواهد به دست آمده نشان دهنده آن است که تغییر فرهنگ کاری در مجلس انگلیس امری اجتنابناپذیر و ضامن تغییر رفتار متخلفان محسوب میشود.
«مایکل فالون» وزیر پیشین دفاع و «دامیان گرین» معاون اول پیشین نخستوزیر انگلیس از جمله افرادی بودند که به دلیل رابطه غیر اخلاقی با زنان جوان درگذشته از سمت خود کناره گیری کردند.
پایگاه خبری ۵۹۸
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت