نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
این یک برنامه اعتراضی از سوی «انجمن ادبی سوزنطلایی» است. بانوان جوان با ردای سرخ و کلاه بالداری در کوچههای خاکی کابل قدم میزنند. آنها خود را به شکل ندیمههای سرزمین گیلاد درآوردهاند، مشابه آنچه مارگارت اتوود، نویسنده کانادایی، در کتاب «سرگذشت ندیمه» به تصویر کشیده است.
در این کتاب، ردای سرخ نماد باروری و نقش تولید مثل ندیمهها در جمهوری گیلاد است، در حالی که کلاه سفید برای نمایش محدودیت در افق دید و اطاعت و انزوای آنها طراحی شده است.
انجمن ادبی سوزن طلایی، افغانستان امروزی را به سرزمین گیلاد و زنان را به ندیمههای آن تشبیه کرده است.
این نهاد حامی آموزش دختران با انتشار پیامی در فیسبوک اعلام کرده است: «کتاب سرگذشت ندیمه شباهت زیادی به سرنوشت دختران وطن تحت سلطه طالبان دارد.
افغانستان در حاکمیت این گروه سرکوبگر به گیلاد تبدیل شده است؛ جایی که هویت زنان غصب شده و حاکمان تلاش دارند زنان را به ندیمههایی تبدیل کنند که چشم و گوش بسته اطاعت کنند و از جهان پیرامون خود بیخبر بمانند.»
سوزن طلایی در مورد هدف این حرکت بیان کرده است که «این روزها دختران وطن با پوشیدن لباس نمادین ندیمه علیه پندار، گفتار و کردار طالبان اعتراض میکنند.»
انجمن ادبی سوزن طلایی پس از بازگشت گروه طالبان به قدرت، علاوه بر برگزاری کلاسهای آنلاین آموزش نویسندگی برای دختران محروم از تحصیل، برنامههای اعتراضی علیه طالبان را نیز برگزار میکند. این انجمن پیش از اعتراض با لباس ندیمههای گیلاد، برنامه اعتراضی «علیه کتابسوزان» را در واکنش به ممنوعیت چاپ و فروش برخی کتابها از سوی طالبان راهاندازی کرده بود.
تابناک
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت